Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiatki_bratki

Zdrada...czy powiedzieć?

Polecane posty

Gość do kaja121
Tak się zastanawiam czy Ty chciała byś być oszukiwana i żyć z facetem który miewa romanse????? Myślę że gdyby chodziło o Ciebie to chciała byś wiedzieć!!! Po co dajesz takie rady głupie :O myślisz że lepiej żyć w nieświadomości i udawać ze się niczego nie widzi??? Niech złodzieje kradną, bandyci napadają, mężowie zdradzają.... a my co??? Mamy udawać ze to nas nie dotyczy :O

powiedz niech dziewczyna wie, z kim jest ma prawo

Gość Z CIEKAWOŚCI PYTAM
I JAKA DECYZJA? :-)

Gość Oczywiście że NIE
Piszesz, że cos pomiędzy wami zaczęło się psuć ... on wybral tamta bo tamta kocha i nie wolno nikomu wchodzic w buciorach w związek ...

Gość Oczywiście że NIE
mialo być w buciorach wchodzic w inny związek

Gość kwiatki_bratki
Decyzja - powiem. Po przemyśleniach i wielu radach uznałam, że tak zrobię. Tylko muszę się jeszcze zastanowić jak to ująć:P

Gość kwiatki_bratki
Nie do końca wybrał, bo to ja zakończyłam naszą znajomość. Co prawda jego postawa wobec mnie trochę się zmieniła, ale gdybym chciała ciągnąć to dalej, to myślę, że nie musiałabym wkładać dużo wysiłku w przywrócenie stosunków wcześniejszych.

Gość nie rozumiem .............
jak mozna wchodzic w czyjeś życie z zamiarem burzenia ... przecież co winna jest ta dziewczyna ? Nie pomyslałaś, że możesz ja bardzo zranić ?

Gość kwiatki_bratki
Ale ja nie mam zamiaru obwiniać ją o cokolwiek, tylko poinformować, że jej chłopak nie jest wobec niej uczciwy i żeby uważała na niego.

powinnaś jej powiedzieć, sama będąc na jej miejscu, mając nawet "ideał" za partnera wolałabym wiedzieć niż żyć z obłudnikiem - ale to Twoja decyzja :-)

Gość Milka--
I co, powiedzialas juz???:>

Gość Pole obowiązkowe - wybierz pse
i jak ?

Gość surykotka
nie rozumiem ............. rzeczywiscie...niezmiernie szczeliwy musial byc ten jego zwiazek, skoro facet szukal na boki:/ jestem za tym, zeby autorka powiedziala prawde...facet, ktory oszukuje nie zasluguje na zadna litosc w imie ratowania jego zwiazku. to zwykly palant i tyle... tamta dziewczyna pewnie nic o tym nie wie...ale to wszystko kwestia czasu. skoro zdradzil ja juz raz, bedzie szukal kolejnej i w koncu prawda wyjdzie na jaw...tyle, ze dziewczyna straci miesiace, moze lata zycia z tym oszustem... ja mialam podobna sytuacje jak autorka, przy czym dowiedzialam sie o tym, ze nie jestem jedyna w bardzo brzydki sposob...bolalo jak cholera, wiec jestem w stanie wyobrazic sobie autorko co czujesz... pozdrawiam Cie serdecznie i sciskam mocno:*

Gość Miaah
Ja niedawno zostałam zdradzona w podobny sposób... i cholernie byłabym wdzieczna tej dziweczynie, gdyby mi powiedziała... powiedz...