malaa88 0 Napisano Maj 5, 2008 Tydzień temu usunełam ciążeeee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meaaa 0 Napisano Maj 5, 2008 i co w związku z tym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malaa88 0 Napisano Maj 5, 2008 Dwa miesiące temu zostałam zgwacłona,okazało się że jestem w ciąży...znalazłam lakarza i tydzień temu odbył się zabieg usunięcia,nikt o tyn niewie nawet mój mąż...:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shelley 0 Napisano Maj 5, 2008 a twoj maz wie o gwalcie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malaa88 0 Napisano Maj 5, 2008 niewie:(co ja mam zrobić?boje się że pożniej jakbysmy chcieli mieć dziecko nic z tego nie będzie i wyda się że miałam aborcję:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MNIAM09 0 Napisano Maj 5, 2008 to mu powiedz??? i to jak najszybciej !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shelley 0 Napisano Maj 5, 2008 tez uwazam ze powinnas o tym mu powiedziec...powinnas mu powiedziec zaraz po gwalcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MNIAM09 0 Napisano Maj 5, 2008 no jasne i dziwie ze z tego nie zrobilas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maaaaaartus Napisano Maj 5, 2008 prowokacja jak nic. kto pisze w ten sposób (`ciążeee`) po gwałcie? do książek! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Adoraida Napisano Maj 5, 2008 Mala zaraz cie namierzymy smarkata kłamczucho Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach