Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yhhhhhhhhhhhyyym

TECHNIKUM CZY LICEUM CO LEPSZE????JAKIE JEST WASZE ZDANIE

Polecane posty

Gość yhhhhhhhhhhhyyym

Moim zdaniem lepsze jest technikum. Przynajmniej masz potem technika czegoś tam. A po takim LO nic, tyle że średnie.

Gość technikum
(pisze to osoba po liceum) o wiele więcej wiedzy, która przyda Ci się później jeśli zamierzaqsz studiować coś związanego z ekonomią, finansami, bankowością itd

Gość równiez uwazam ze technikum
i tez jestem po liceum ( wlasnie zdaje mature). Liceum Ci nic nie daje. A po technikum po 1. tez mozesz isc na studia, po 2. trwa 4 lata wiec sie lepiej przygotujesz do matury, spokojniej, a po 3. cos po technikum umiesz, nie same pierdoly nieprzydatne w zyciu, jak po liceum. Także polecam technikum

Gość dsf5gftyh
Zdecydowanie technikum! Tu dostajesz tytuł technika (egzamin zawodowy dajacy Ci uprawnienia do wykonywania zawodu nawet bez matury!) i dodatkowo robisz jeszcze mature!

Gość yhhhhhhhhhhhyyym
Juz 2 rok technium za mna , ale nadal czuje ze jesli moglabym wybierac to wybralabym liceum:) Technium wielka masakra i kierunek ktory mnie w ogole nie interesuje, ale coz zycie:)

Gość technikum
jakbym mogla się cofnąć w czasie wybrałabym technikum ale cóż :O

Gość louis vuitton
liceum, o ile masz w planach studia. chyba, że masz w okolicy jakieś rzeczywiście dobre technikum o kierunku, który Cię interesuje. Bo jak wybierzesz coś, co zupełnie Cię nie kręci, to straszna kicha. Ja w okolicy nie miałam żadnego technikum na poziomie, więc poszłam do lo i nie żałuję :)

Ja tam jestem po LO i teraz gdbym mogła to wybrałabym napewno technikum.