Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kretynka i tyle

co zrobic z matka, ktora po raz trzeci laduje sie w zwiazek

Polecane posty

Gość kretynka i tyle

bez przyszlosci??? moja matka rozwiodla sie z moim biologicznym ojcem jak mialam 5 lat. do 6 do 22 roku zycia wychowywal mnie ojczym, ktory byl naprawde dobrym czlowiekiem, tylko krecil lewe interesy na szkode skarbowki. w zwiazku z tym zapuszkowali go na 2 lata. w tym czasie ojczym wniosl sprawe o rozwod i przekazal caly majatek matce, zeby w razie czego nie zostala bez dachu nad glowa i zeby nie scigal jej komornik. tak wiec rozwod, intercyza itp. dodam ze mam 8 letnia siostre z powyzszego zwiazku. mieszkam od kilku lat za granica wiec niestety nie wiedzialam co sie swieci gdyz mama skrzetnie ukrywala fakt posiadania nowego faceta ale nie zapominala wspomniec za kazdym razem ze potrzebuje pieniedzy na to czy tamto, ktore zawsze dostawala. po przyjezdzie okazalo sie ze nowy facet, zreszta prawie 10 lat mlodszym, pomieszkuje u mamusi. co wiecej, kiedy ojciec wyszedl na przepustke spal w salonie a mamusia z nowym gachem w sypialni. co wiecej nowy kochanek mamy ma dwoje malych dzieci i planuje sie z nimi wprowadzic do domu, na ktory ojciec wylozyl kase i wybudowal. mozecie mnie od razu nazwac wredna suka, ale zrobie co tylko sie da zeby tego dupka z tamtad wykurzyc. tylko co?

Gość kdshfhiffd

bardzo Ci wspołczuje:( nie potrafie postawić sie w Twojej sytuacji.. napewno nie jesteś suka!!!! sama nie wiem co bym zrobila:(