Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocka

Jak odblokować nieśmiałą osobę????

Polecane posty

Gość pomocka

No jak??? Jak pomóc nieśmiałej, zahamowanej dziewczynie koło 30-tki, ładnej, zgrabnej, intelignetnej, ale potwornie zakompleksionej? Wyciąganie na imprezy i wypady ze znajomymi niewiele daje:( macie jakieś pomysły? Pomóżcie pliiiiiis...

Gość rozmowy tylko
podziałają. Musi uwierzyć w siebie.

Gość grgr

Gość grgr
psycholog

Gość bosanoga
jak sama nie będzie chciała sie odblokować to nic nie zdzialasz A tak w ogóle to dlaczego chcesz ją odblokować? Nie lubisz jej takiej jaka jest?

nie wolno na taka osobe naciskac...moze jakas mala imprezka(niesmiale osoby nie lubia hucznych pelnych ludzi imprez) raczej chodz o domowke i jedno piwko(nie wiecej chodzi o rozluznienie a nie stracenie kontroli nad soba)

Gość pomocka
Ale jak rozpocząć taką rozmowę? czy lepiej żeby to ona zaczęła?

Gość bosanoga
ale o czym ma niby być ta rozmowa?

osoby niesmiale maja takie osoby w ktorych towarzystwie sa troszeczke luzniejsze jesli jestes ta osoba to jest z gorki zacznij rozmowe jesli jestes wygadany to mow duzo a jesli ona zapapie to sie wkreci w rozmowe

Gość pomocka
nie staram się jej odblokować na siłę...sama wspomniała,że wolałaby umieć zachowywać się swobodnie, na luzie, ale nie potrafi...i że źle się z tym czuje a ja wygrałem życie--------odblokuje się po paru latach powiadasz...hmmmm, czyli trzeba się uzbroić w cierpliwość...

Gość pomocka
dzięki za rady nie wiem, czy wystarczy mi umiejętności i woli, żeby jej pomóc, a nie chciałabym jej jakoś skrzywdzić

Gość pomocka
'powinna zacząć jarać blanty...'-------tylko jak ją do tego namówić :D w tym sęk

jesli bedzie chciala to zajara;) ale najgorsze jak zapali a na nastepny dzien bedzie sie wstydzic tego i swojego zachowania wiec nie radze

Gość ee tam
niektóre nieśmiałe lubią imprezy :) wtedy się odblokowują, mogą być tym, kim chcą i czuję się zaj... świetnie :D wiem co mówię ;)

Gość bosanoga
a tak juz całkiem serio to radzę jaknajwięcej czasu z nią spędzac, przyzwyczai się do Twojego towarzystwa i nie bedzie już tak drętwa