Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aniiaa9922

czy męzczyzna ktory jest agresywny

Polecane posty

numeracja zasad jest przypadkowa i dowolna... gdyby bylo inaczej, pierwsza nie dotyczaca mojej skromnej osoby :P mialby numerek 56 :P

Gość WTF
Nie rozumiem dlaczego niektore kobiety tak lubia pchac sie w klopoty? jeden lubi bic wszystko i wszystkich, inny pije, jeszcze inny ma problemy z narkotykami. No nie rozumiem tego.

Gość Aniiaa9922
WTF no przeciez nie pcham sie w kłopty:OOn dla mnie jest super narazie...każdy ma jakis wady

"On dla mnie jest super narazie...każdy ma jakis wady" co prawda ostatnio wkurzył sie na zbyt szybko oddychającego sprzedawce pizzy i musialas mu pomóc go zakopać w lesie, ale on jest kochany :P

Gość Aniia9922
hahahahha bardzo zabawne........ nie rozumies zo co mi chodzi wkurza mnie jego zachowanie bo przez to wszyscy znajomi sie odemnie odwrocili bo kazdy sie boj że powie coś nie tak i dostanie ludzie mnie obmawiaja że zadaje sie zpsychicznym gosciem ale...nie porównywałabym tego z narkomanem czy alkoholikiem albo damskim bokserem bo badz co badz mi on krzywdy nie robie w zaden sposob

e tam, spoko... olej znajomych, albo inaczej - namow faceta, zeby ich pobil i kazal sie z Tobą widywac, bo ich znow pobije :)

ale w sytuacji, którą opisujesz już nawet nie chodzi o to czy on będzie do Ciebie agresywny, ale o to, że jest kretynem, który ma chyba mięśnie zamist mózgu. Mężczyzna to mężczyzna i zgodze się z tym, że nie pozwoli sobie na pewne rzeczy i reaguje w określony sposób w jakichś tam sytuacjach, ale Ty tu opisujesz chore zachowania przykro mi, ale tak to widzę

swojego czasu mialem tego typu kolegów... zwiazane to bylo z moim hobby i ogolnie to zabawa byla przednia, wlaszcza, gdy podstakiwal do nich jakis taki kozaczek w stylu faceta autorki... ale obiektywnie stwierdzam, ze moi kumple to debile i obciach sie z nimi bylo czasem gdzies pokazac...