Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milos 13

ciąża a praca

Polecane posty

Gość milos 13

Witam, to nie temat migania się od pracy zasłaniając się ciążą.... prawie 3 lata starałam się o ciążę, gdy wreszcie udało mi się zajść, chodziłam do pracy, ponieważ pracuję z samymi kobietami i panuje zasada CIĄŻA TO NIE CHOROBA. Mimo iz zle sie czulam nie chcialam robic z siebie ofiary, bo ciąża....a one się ze mnie śmiały że wymyślam. Straciłam ją w 3 miesiącu, co bardzo źle przeżyłam. Minęło już pół roku,zaczynam starać się od nowa. Boję się straty pracy,lubię ją. Ciężko mi wyobrazić sobie 9 miesięcy nic nierobienia. Jednak wiem,że powinnam zaraz po ustaleniu ciąży iść na zwolnienie. Jak WY byście postąpiły?

Gość koleżanka75
zdecydowanie od początku zwolnienie i to bez żadnych wyrzutów sumienia! W du.pie z babami z pracy.

jesli wiesz ze moglabys znow stracic dziecko przez prace to bez zastanowienia poszlabym na zwolnienie, wiem ze moze Ci byc ciezko wylezec czy wysiedzec ale albo dziecko albo praca :)

Chyba sama najlepiej czujesz co powinnaś zrobić. Wiem jak to jest długo starać się o dziecko i wiem jak to jest poronić. Na Twoim miejscu miałabym w nosie "mądre" koleżanki z pracy itd. Praca jest ważna ale..