Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bride-to-be

Fajne pomysły ślubno-weselne

Polecane posty

Gość Bride-to-be

Podobnie do niektórych z Was, w raz z Narzeczonym jesteśmy w trakcie planowania naszego ślubu i wesela (13.09.2008). Ponieważ większość spraw logistyczno-garderobianych mamy już załatwione zaczeliśmy się zastanawiac nad rzeczami, które mogłyby urozmaicić/udoskonalić/upamiętnić nasz Wielki Dzień. Niektore z naszych pomysłów to: - Wynajęcie harfistki, która grałaby w czasie uroczystości ślubnej - \"Zatrudnienie\" 3 druhen i dużbów - Dziewczynka sypiąca kwiaty/chłopiec niosący obrączki - Księga gości - \"Bombonierka\" z podziękowaniem za przybycie na wesele Czy macie może jakieś inne ciekawe pomysly, które sprawiłyby, że Wasz ślub/wesele byłoby inne niż wszystkie?

Hmmmm kwartet smyczkowy z filharmonii, całość utrzymana w jednej tonacji, łącznie z tortem, który też nie był zwykły tylko był to tort typu CUP CAKE, i w jednym stylu,

cup cake tak, ale nie zamiast tortu. Chyba by się to jednak nie podobalo. W koncu Polska to nie hamertyka :classic_cool: To moze juz lepiej tort przystrojony kwiatami?

A u nas się bardzo podobało. Ułatwiło zdecydowanie sprawę, napisałam cup cake, bo nie mam zielonego pojęcia jak to się nazywa u nas. Wogóle nikt nie chciał tego robić :). Na górze był normalny tort, który my kroiliśmy, a reszta... :). Tak samo mi się nie podobają prezenty dla gości w podziękowaniu, toż to nie Włochy :D