Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość napiszcie mi prosze

Komu rodzice kompletnie nic nie pomagają finansowo podczas studiów??

Polecane posty

Gość napiszcie mi prosze

chodzi mi o to, ze nie daja wam pieniędzy bo np nie mają i sami na siebie zarabiacie ale nadal z nimi mieszkacie...czy sa takie osoby ?? jak to u was jest ??

Gość wspolczuje ...
takich rodzicow...

Gość napiszcie mi prosze
dlaczego ??? a co jesli ich nie stac na zadną finansową pomoc??? bo sami maja bardzo mało..

Gość napiszcie mi prosze
ja akurat sama na siebie pracuje i nie dorywczo tylko normalnie na pełnym etacie, sama opłacam studia i wszystko inne al emieszkam nadal z rodzicami wiec zycie mnie nic nie kosztuje ani opłaty. Chce tylko wiedziec jak to wygląda u innych. Jest mi cięzko bo kokosów nie zarabiam ale ciesze sie z tego co mam. Mam natomiast znajomych, którzy jak sie o tym dowiedzieli to sie albo dziwili albo nie wierzyli albo wysmiali :(

Gość if money such a problem
ja bym na twoim miejscu byla dumna z siebie ze sama na siebie zarabiam!!!!!! ja chce znalezc jakas prace i odciazyc rodzicow bo im od zycia tez cos sie nalezy

Gość napiszcie mi prosze
ale ja jestem dumna z tego, ze nie jestem darmozjadem i sama na siebie zarobie bo wybaczcie ale w wieku 20 paru lat to wstyd nie pracowac chociaz dorywczo i nie zarabiac na swoje potrzeby.... ale reakcja moich znajomych mnie zaskoczyła....czyzby wszyscy dostawali kieszonkowe od mamusi ???

Gość Z czym
wstyd miec takich rodzicow, ktorzy decyduja sie na dziecko, a nawet nie potrafia ich utrzymac. takich ludzi powinno sie sterylizowac

Gość napiszcie mi prosze
no ale jakie dziecko ??? jak mozna mówic ze ktos jest dziecko jak ma 20 pare lat ??? to niech te dzieci sie wstydzą , ze takie niedorajdy są a rodzic wcale nie ma obowiązku utrzymywania dziecka.Ma mu zapewnic dach nad głową, jedzenia, zwolnic od opłat i tyle...wcale nie musi dawac na jego zachcianki itp ( mówie tu o dorosłych juz dzieciach)

Gość if money such a problem
moim zdaniem rodzic powinien pomagac dziecku az ukonczy studia ale jezeli studencik ma siedziec w domu i nic nie robic a ma szanse pracowac to powinien uczyc sie zycia a jak zabraknie rodzicow to co wtedy......???

Gość napiszcie mi prosze
nie chce mi sie wierzyc ze wszyscy studenci mają zapewnioną pomoc od rodziców...