Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annnnnnanke

mam 26 lat i nie byłam w poważnym związku

Polecane posty

Gość annnnnnanke

myślicie że to ma znaczenie dla facetów?

Gość hbve
znaczy pytanie brzmi czy twoje dziewictwo zostanie docenione ?

Gość tez nie bylam
i boje sie, ze moje oczekiwania wobec ew.partnera beda delikatnie mowiac nierealistyczne w zwiazku z tym.

Gość annnnnnanke
nie pytanie brzmi jak wyżej i nie nic w związku z ewentualnym dziewictwem kogokolwiek czyli czy sam fakt tego że nie byłam w jakiś poważniejszym związku jest czymś dziwnym? wzasdzie to mogłam skłamać ale po co? kłamać

Gość annnnnnanke
ja się właśnie zastanawiam. bo zostałam zapytana dlaczego jestem sama. zresztą podobno jestem łądna, może to pytania było tym spowodowane?

Gość monika aaa
myślę, że bardziej ma znaczenie, czy kiedy już będziesz w zwiazku - będziesz go traktować poważnie czy nie.

Gość bajki-grajki
nic się nie martw, po prostu nie trafiłaś jeszcze na odpowiedniego faceta i myślę, że to nie powinno miec żadnego znaczenia. jeśli trafi ci się taki związek, to facet z którym się zwiążesz powinien to docenic

nie ma tu co doceniac moim zdaniem, ale uważam, ze nie bedzie miało to znaczenia, po prostu tak sie czasem uklada w życiu .... nie przejmuj sie tym, raczej powinnaś sie zastanowić czego oczekujesz od związku, jaki powinien być facet - właśnie po to czsem potrzeba sie spotkac a potem z kimś rozstac aby sie tego dowiedzieć, to moze być jeden z czynników trwania Twojej samotności.

aaa ludzie się pytaja bo wg wiekszości każdy powinien być "sparowany" , ok - przeważająca cześć dąży do tego ale sa te zjednostki, które wybrały sammotność - i sa postrzegane jako dziwolągi i takie, które szukają dłużej niż średnia krajowa :P niestety dla takich jest malo tolerancji... :(

bylam na swietach u rodziców, ktoś mnie zapytał o ślub, powiedziałam, ze kiedyś bedzie, ale jakoś sie poczułam dziwnie, no bo przeciez według nich "pora", wszystkie dziewczyny z klasy z podstawówki już mają dzieci.... A ja? nie mam narzeczonego wiec co ja robię... ?? -tak myślą na szczescie zdałam sobie sprawe szybko, ze przeciez nie mam spełniać oczekiwań sąsiadek, ufff dobrze, ze moja mama jest wyluzowana i potrafi sie odgryźć sąsiadeczkom... kazdy ma swój sposób na życie...

Gość ffdghf
jeśli nie byłaś zupełnie w związku, no to jest zastanawiące, aczkolwiek nie mówię że jakieś nienormalne...ale chyba Ty nie byłaś w poważnym związku, no to chyba jest w miarę częste...

Gość ffdghf
na pewno nie ma co się załamywać i szukać problemu....