Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezapominjaka000

jak go uwieść????????

Polecane posty

Gość niezapominjaka000

bardzo podoba mi się chłopak z mojego liceum, ja jestem w 2 klasie liceum a on w 3. Jestem w nim zakochana. Piszemy ze sobą przez gg, mówimy sobie cześć ale do spotkania nigdy nie doszło.. co zrobić by Go uwieść na szkolnym korytarzu (innej możliwości nie mam)?czy są jakieś sposoby?proszę o rady bardzo chciałabym żeby poczuł to samo co ja

Gość unierz mini i nie
załóż majtek , wtedy zrób przed nim szpagat , na pewno dopniesz swego :classic_cool:

Gość ta od uwodzenia
no wiesz, skoro tylko na korytarzu szkolnym, to chyba on jest batmanem i po szkole, w cudowny sposób znika? hihi :) jakikolwiek by on nie był, skoro masz z nim kontakt na gg, to możesz mu chyba zaproponować wymianę notatek z lekcji albo pożyczenie od niego książki lub korepetycji z jakiegoś przedmiotu. tylko uważaj, żeby nie zrobił z Ciebie batmanki :P

Gość niezapominajka000
hmmm bardzo ciekawe rady hehehehe moze coś jeszcze>?

no ja nie wiem....masz super narzedzie jakim jest gg. juz predzaej tam cos wskorasz niz na korytarzu hehe, na korytarzu to jedynie mozesz fikolka zrobic na jego oczach

Może po prostu mu zaproponuj na gg pójście na kawę albo coś takiego... Zazwyczaj faceci się zgadzają, kiedy dziewczyna proponuje:) Wtedy będziesz miała większe pole do popisu niż tylko na szkolnym korytarzu

i przestan sie odzywac pirewsza na gg zawsze i sie mu narzucac. bo to obrzuydza i odpycha. udawaj ze go olewasz to sam przybiegnie

Gość niezapominajka000
to przeważnie on pierwszy sie odzywa, ale jest cholernie nieśmiały...

To nie taki nieśmiały:) Albo dobry znak, nieśmiały a do Ciebie się odzywa - znaczy zależy mu. Mozesz zaproponować spotkanie albo skorzystac z rad wyzej jak Ci głupio tak bez pretekstu. Jest rok wyżej, wiec mozesz poprosic o wytlumaczenie jakiegos przedmiotu tylko wybierz taki w ktorym ejst dobry:)

Gość chuda mery
hmm.. ja mam tylko o 1 punkt niższą średnia od niego a on się uczy dobrze;p

Gość gdzie jest druh boruh
jak jest w 3 to juz miał zakonczenie roku??

Gość siusiaczek1
pokaż mu cycki, niby przypadkiem