Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SZUKAM PORADY

MROWIENIE

Polecane posty

Gość SZUKAM PORADY

Ostatnio piłam zioła na pęcherz gdyż mam kłopoty z nawracającymi infekcjami układu moczowego (specjalna mieszanka od zielarza). Ziół jednak nie pije od 3 tygodni. Odstawiłam kiedy pojawiło sie mrowienie a czasem kucie dłoni, stóp, głowy i czasem łopatki i takie przewrażliwienie tych obszarów. Zaczęłam od tego czasu mrowienia przyjmować magnez i gingo bilboa. Te mrowienia są w różnym natężeniu - czasem bardzo słabe czasem bardzo mocne. Zapisałam się na gimnastyke (specjalna na kręgosłup) - po niej są one większe. Ale np.w czasie kąpieli są gdy jestem w ciepłej wodzie są mniejsze. Przepraszam, że tak dokładnie opisuje moje objawy ale może ktoś mi coś pomoże. Byłam u neurologa i wykluczył on jakieś poważne zaburzenia. Mrowienia bardzo mnie denerwują gdyż mam pracę biurową i ciężko mi wytrzymać. Proszę o pomoc. Jestem młodą osobą. Zrobiłam badanie na tarczyce - wyszło ok, badanie na cukrzyce - ok, morfologia - ok.

Witaj !!! To co opisujesz wsazuje na podrażnienie nerwu w kręgosłupie szyjnym< a na jakiej poctawie neurolog wykluczył wszystko tzn. że jest OK , CZY MIAŁAŚ ROBIONE JAKIEŚ Badania, czy tylko tak na piękne oczy postawił diagnozę???????????????????? Jutro tu zajżę , a TY proszę odpisz!!!pozdro!

Gość SZUKAM PORADY
Neurolog zbadał mnie tzw. po swojemu. Ręka do nosa, czymś mi jeździł po ciele. Jesli to kręgosłup to jak sobie mam pomóc? Zapisałam sie na specjalną gimnastykę.

Gość SZUKAM PORADY
ponawiam

Gość ponawiam12

Witaj!!!! Jeżeli Ciwszystkim gimnastyka może pogorszyć Twój dotychczasowy stan!!!wystarczą badania RTG i wszystko powinno się wyjaśnić!!!

Tak zbadał Cię pod kątem zawrotów , tak może zbadać każdy lekarz , nie musi to być specjalista! jest jeszcze badanie tzw. Dopplera , tj.USG kręgów szyjnych .Ale nie bardzo stać ich na skierowanie na to badanie, a prywatnie koszt. ok. 60 zł. Natomiast RTG. prywatnie kręgów szyjnych i lędżwiowych wynosiłoby to samo gdybyś postanowiła też prywatnie!To żaden majątek , ale też zależy dla kogo , ale wyjaśni na 100% Twój problem. Ja osobiście zrobiłabym DOPPLERA , a Ty zrobisz co zechcesz!!!! Pozdro! i życzę powodzenia !!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Macie cos takiego
ponawiam :(

Gość ponawiammm

Tylko RTG> albo DOPPLERA!!!!!pozdro!!!!nie ponawiaj tylko bierz się za badania i nie czekaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!