Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Luśka.

**ZARAZ SIE PORYCZE****

Polecane posty

mnie najbardziej dobija, ze czuje sie ciagle winna, a wkurza to ich poczucie wlasnej SWIETOSCI, NIEOMYLNOSCI... nawet jak przepraszaja, wpedzaja w oczucie winy - patrz jakie to dla mnie ponizajace, musze cie przepraszac, a to byla twoja wina!!!

Kochane, znowu mam dola... wczoraj byli goscie i ojciec opowiadal jakie ma debilne dzieci... poryczalam sie i wyszlam :( Orientujecie sie moze czy w aptece mozna dostac jakies tabletki na uspokojenie bez recepty?

Nie mam pojecia..ja jadlam pare tych tabletek ale nie widzialam roznicy......Ale sprobowac mozesz

deprim Ci nie pomoze . wyjdź na spacer , pomysl o przyszłości , spróbuj marzyć ........ tego nikt zabronić Ci nie może , to Twój świat w którym nie musi byc rodziców , w którym wszystko moze byc piękne. Stwórz sobie taki swój świat , tym żyj , a w domu..... cóż staraj sie wyłączyc zupełnie patrzec nie widząc , słuchac nie słysząc ...... pozdrowionka

sa takie tabletki chyba kalms sie nazywaja, wydaje mi sie, ze sa bez recepty i podobno dzialaja, moja siostra kiedys brala, a myslalas o wizycie u psychologa? nie mowie o prochach, bo raczej nie sa Ci potrzebne, ale moze pomoze odzyskac Ci wiare w siebie?

Gość jak juz chcesz brac
tabletki to kup sobie nervostop ziołowy i zażyj 2 po czym idz spac. tez miewałam rózne traumy i sen pomagal mi bardzo..

Gość gość
a4PuruC1tCHJ9TafD1J6cfL7