Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Luśka.

**ZARAZ SIE PORYCZE****

Polecane posty

To dobrze ze pracujesz dorywczo... mi nie pozwolili... mozecie wziac slub cywilny a z koscielnym poczekac.

Carolima, ale ja nie umiem znalezc tej sily, nie potrafie :( naprawde uwazam ze jestem debilem ktory nic nie umie :( ostatnio probuje nawet to wmowic znajomym... i to jest silniejsze ode mnie :(

Odnosnie slubu - nie chcialabym brac najpierw jednego potem drugiego, od dziecka marzyalam o takim slyubie koscielnym, w bialej sukni, itd i chociaz to jedno marzenie chcialabym spelnic.. nie wiem jak ale bede sie starala, chociazbym miala to splacac przez nie wiadomo ile czasu

doskonale Cie rozumiem... ale taki moment nadejdzie predzej czy pozniej, ja sie modle zeby mi sie udalo, ale wierz mi im pozniej tym gorzej...

Ehh ja za to nigdy nie usłyszałam od mamy że mnie kocha, nigdy mnie nie przytuliła i nie wzięła na kolana.. :(

:D Jaki kurwa wulkan ? :P Miałem 12 lat zmarła mi matka i wtedy od ojca się dowiedziałem że jestem skurwysynem bo tylko kurwy zostawiają dzieci w domach dziecka.. :) Bardzo banalna historia. :D:P

Wiem, zdaje sobie z tego sprawe... ale teraz naprawde nie mam mozliwosci, chociaz nie wiem jak bardzo bym chciala... jestem w trakjcie szukania pracy, takiej juz na stale, ale nie moge niz znalezc :(

niestety moj kochany nie nalezy do najbogatszych i dzieli pokoj z 2 bracmi wiec nie ma mozliwosci :(

--> Profesorka Ja też ... zawsze była na coś chora... to nie jej wina...

prefesorka, ja tez nie wiem, przynajmniej nie pamietam zeby mi rodzice powiedizli ze mnie kochaja

to faktycznie kiepsko, ale nie poddawaj sie, przezylas w tym domu tyle lat, to dasz rade jeszcze te 2 miesiace, moze cos sie wymysli w tym czasie... a nie masz mozliwosci zatrzymania sie u dalszej rodziny? babci???

Tyle, że ja jak skończyłam 18 lat to zostałam sama- rodzice wyjechali... Ledwo co dałam sobie radę :(

u rodziny nie bede probowala, nie bede komus siedziala na glowie... a poza tym to pewnie nikt nie uwierzy, przeciez przy inncyh tatus tak ladnie sie wypowiada o swoej coreczce .. Wiem ze wytzrymam jescze ten czas, tylko nie wiem w jakim stanie.. bo to chyba nie jest normalne ze 24 letniej dziewczynie tak trzesa sie rece jak sie zdenerwuje ze nie moze utrzymac szklanki, ze ciagle by ryczala, itd?

nie wiem co Ci poradzic oprocz tego zebys uciakala... moja siostra nadal mieszka z nimi i ma juz za soba 5 prob samobojczych... jest starsza, pracuje, niezle zarabia, ale jest pod presja psychiczna i nie potrafi sie z tego wyrwac... wiele razy jej proponowalam, zeby pomiszkala u mnie zanim stanie na nogi (psychicznie), znajdzie mieszkanie... ale ona sie panicznie boi...

znam ten strach :( Ja tez sie tak boje, ze mi ie wyjdzie, ze bede musiala do ich wrodic juz do konca zycia byc posmiewiskiem, ze jednak mieli racje

Gość xwoman
Masz wrednych rodziców. Nie warto sie nimi przejmować. To jak się zachowują świadczy tylko o nich. Nie pozwalaj się wpędzać w poczucie winy.

xwoman - tylko ze ja nie potrafie, po prostu nie umiem. dusze w sobie ten calygniew albo rycze.. Moiwsz zeby sie nie prejmowac, ale jak mam siie nie przejmowac kiedy za sciana ciagle slysze ze jestem nikim? To w koncu dociera do ciebie i tez zaczynasz tak myslec

trzymaj się luśka, wszystko będzie dobrze, trzeba w to wierzyć, nawet gdy brak już sił:*

Kochena, dziekuje Wam za slowa wsparcia, chociaz tu nikt mnie nie wyzywa.. Uciekam spac bo jestem tak zaryczana ze juz nie mam sily nawet pisac :( a nie chce zeby weszli do pokoju i zaczeli wysmiewac sie ze mnie ze rycze :( Dobranoc, trzymajcie sie, buziaki

jakbys jeszcze chciala kiedys pogadac to pisz na maila :) Trzymaj sie!!! I spokojnej nocy o ile to mozliwe...

Carolima, mam brata, on jest wlasnie takim typem ktory ma wsyztsko gdzies i ise tym nie przejmuje.. Tyle e ma juz stala prace, wiec to tez inaczej. A poza tym ma wrazenie ze jakos jemu sie mniej obrywa, jego najczesciej nie ma w domu i i tak skupia sie wsytzkso na mnie :(

Carolima, na pewno sie odezwe bo powoli trace grunt pod nogami i nie wiem co robic.. Jescze raz dziekuje za wspracie.. dobranoc

luśka, jak będziesz chciała pogadać, to pisz:* na maila, tutaj, gdzie chcesz

Gość xwoman
Luśka ja Cię rozumiem, ja mam toksyczną "matkę", ale od iluś tam lat przestałam być dla niej grzeczna mimo wszystko. Odwdzięczam się jej tym samym albo mówię ostre teksty. Wyjątkowo ostre... Nie mam sobie nic do zarzucenia, bo nie ja zaczęłam tą "wojnę"... Mnie też jakieś 10 minut temu wkurzyła. Przeglądałam z ciekawości jakie przedmioty są na informatyce ekonomicznej... a ona to zauważyła i powiedziała: "Na informatyke nie idź, to jest dla Ciebie za trudny kierunek. Nie dasz sobie rady na nim". Te "Nie dasz rady..." słyszę niemal od urodzenia. Jaka ze mnie "ciapa" i w ogóle. Ta kretynka musi swoją niską samoocenę podnieść moim kosztem, ale to już jej problem.