Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna_róża

Dobieranie się w pary - na jakiej podstawie?

Polecane posty

Gość Ju...
Teorię o podobieństwie fizycznym znam - niedawno nawet coś w tv na ten temat było. I o podobnieństwie zachowań także: podobna gestykulacja, podobne wysławianie się, mimika itp. I powiem, że coś w tym jest.:D

To ty brzydalll jeszcze na coś liczysz? To może wyjść trzeba wreszcie z domciu, co? Ruszyć 4 litery.

Gość Ju...
A ja siedzę.😭 I pyffkuję.:o

to mnie chyba tych feromonow brakuje, albo jestes za smutna w wyrazaniu siebie, no ale jak przezywam rozczarowanie za KAZDYM razem, to mam byc juz prawo obojetna.

Gość Ju...
A może to jest tak... Przypomniała mi się historia, kiedy miałam 6 lat i babcia zabrała mnie na potańcówkę. Było chłopak, który chciał potańczyć z dziewczyną. Dziewczyny siedziały na krzesełkach z półkolu sącząc lemoniadę. Chłopak podchodził do każdej z nich prosząc o taniec. Po kolei. Aż wreszcie którać się zgodziła i... tańczyli.:P

Gość Ju...
nie, był pod trzydziestkę :classic_cool:

Gość Ju...
Nie. Troszkę więcej. Ale ja zazwyczaj byłam jedyną, która z nim tańczyła. Bo bez sensu wydawały mi się obiekcje niektórych koleżanek, że im się nie podoba. Przecież to tylko taniec. Ale taniec z życiem trochę ma wspólnego, myślę.

Gość Ju...
Amancie, prawda.:D Ale myslisz, że tu chodzi o konkretną datę? Bo dla mnie już sam zodiak wystarczy.:P

Gość Ju...
Brzydalu, no wiesz?😭 Jak ze mną tańczył, to desperat?😤

Gość Ju...
Pierwsza to podszyw. No przecież.:P Ale racja, wtedy to byłby desperat. Mam kolegów, którzy biorą się za młodziutkie dziewczynki, często nawet niepełnoletnie. Bo one ich podziwiają. Chociaż nie wiem - może szukają dziewic?:P