Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weromka

jak często uprawiacie seks??

Polecane posty

Gość weromka

ile jesteście w związku i jak często uprawiacie seks??

Gość mistyczka
jestem w 13letnim związku i kocham się średnio co drugi dzień

Gość a ja tam wiem swoje
9 lat w związku - teraz średnio co 3-4 dni

Gość a ja tam wiem swoje
mistyczka - suuuper - tylko gratulowac - mój coś ostatnio się rozleniwił - łobuz jeden ;)

Gość bburrkka
10 lat w związku a kocham sie tak 2,3 razy w tygodniu

Gość a ja w 5 letnim związku
i kocham się co miesiąc mimo ze mieszkamy razem ;/ W sumie to ja nigdy nie mam ochoty

Gość mjnmmm
nie uprawiam :(🖐️

Gość a ja tam wiem swoje
Pani Marta - ty to dopiero jesteś przebojowa, seks dzień w dzień z facetem, od czasu do czasu koleżanka ;) jak ty to robisz ;) wybudujemy ci pomnik ;) "ku chwale cielesnej przyjemności" hehe

Gość weromka
moim zdaniem seks jest dopełnieniem miłości, kocham mojego faceta, jest nam dobrze i kochamy się bardzo często, ja staram się go często czymś zaskoczyć np seksi nową bielizną , a on też, jest super

no takie mamy z moim misiem temperamenta ;-) uwielbiam to i nic na to nie poradze, korzystam poki moge :P a z kolezanka to dopiero mam zamiar kochana, czytaj uwaznie pls

wiem swoje ----> ale mam nadzieje ze nie z drapieznikami innych gatunkow ;-)

Gość a ja tam wiem swoje
pani Marta - a czytam czytam, cmok tu to tam już był więc jakiś tam początek już jest :P dobra nieważne :)

Gość weromka
ale kochasz swojego faceta... bez miłości nie bzykałabyś się z nim dzień w dzień, my też "rzucamy się" na siebie gdzie tylko mamy okazje, ale uwazam że to dlatego,że tak dobrze się znamy

Gość a ja tam wiem swoje
pani Marta hahahahahah - taaa z piraniami ;) tylko z moim nieco rozleniwionym tygryskiem ;) stety :)

Gość benn
jestem z moją kobitą 11lat, ach jaka to babka!!!! kochamy się prawie codziennie

nooo kurde nie moge sie doczekac ;-) normalnieee a wracajac do temperamentu - podobno mam to po tatusiu, mama cos wspominala kiedys ;-) a moj malzonek po kim ma to niewiem ;-)

Gość a ja tam wiem swoje
weromka - fakt :) nie dzień w dzień z obcym ;) (żart)

Gość 8 lat po slubie 4 nazeczestwa
co weekend cale 2 dni w losku tylko wieczorkeim restauracja (dzieci sa u dziadkow:)) i co wieczor przed spankiem czasem tez rano

Gość stirka
uwielbiam seks!!!!!

Gość a ja tam wiem swoje
benn - jesteś facetem, powiedz co cię najbardziej kręci w wykonaniu twojej super babki :) jeśli można ... :) zapytac

weromka ----> temperament temperamentem, ale to jest wlasnie PODSTAWA - to ze kochasz swojego faceta, uwielbiasz go, kreci cie, z jego strony czujesz dokladnie to samo, wiesz ze skoczylby za toba w ogien... ja mialam w zyciu to szczescie spotkac moja druga polowke (chociaz az o 14 lat starsza i wiele osob nie wrozylo nam udanego zwiazku)

Gość benn
nie ma nudy :)

Gość a ja tam wiem swoje
benn - skutecznie, wymijająco ;) spox

pani marto moj maz jest starszy 19 lat!!! wszycy wrozyli nam koniec po 2 latach max a my dalej jestesmy razem i bardzo sie kochamy :)

super tak trzymajcie 😘 my jestesmy ponad 8 lat razem, prawie 7 po slubie, wiele osob (w tym kilka z mojej rodziny) nie dawalo nam szans... a jednak... jestem absolutnie przekonana ze moj maz jest mezczyzna mojego zycia i moja druga polowka i kazdej z Was kochane forumowiczki tego z calego serca zycze bo to jest piekne !!!! 😘

ja podobnie, wszyscy mi mowili ze stary dziad, ze w lozku nic nie potrafi juz, a tu jes t bosku, w zyciiu uczuciowym tez bosko, do tego na swoj wiek nie wyglada i tez jestem pewna ze jest moja druga polowka!!! A najpiekniejsze jest to ze jest najlepszym ojcem na ziemi dla nszych dzieci :)

Gość a ja tam wiem swoje
mój jest 5 lat starszy ... pikuś do was dziewczyny ... ale ja tam wolę starszych ;)

na mojego nie mowili ze stary bo mial 35 jak go poznalam i wygladal dosc mlodo, tylko mowili ze ja za mloda dla niego, mialam niecale 20, glownie to moja mama taka kampanie zrobila w rodzinie, no a teraz jak sie okazalo ze jest inaczej niz wszyscy sadzili to oczywiscie kochany zieciu itd itp i ojcem tez jest wspanialym dla naszej 4-letniej corci po ktora wlasnie musze uciekac 🖐️

ja wyszlam za niego po 4 latahc znajomosci jak maialm 23 lata :) nikt tego nie zaakceptowal, ale jak pojawily sie wnuki to rodzice oszaleli, zobacyzli ze jest on wspanilym ojcem i ze naprawde nam razem dobrze :) i teraz tatus jest jego naj kumplem , pja sobie razem pifka i gadaj po rusku a ja nic nie kapuje :D

Gość porypane jestescie
dziadom wszystkie dupy dajecie a my 20 latki nie mamay z kim!!!