Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

najeri

szczescie...

Polecane posty

zapraszam wszystkie szczesliwe osoby:) wyminiajmy sie optymizmem:) tyle tutaj smutnych tpikow dlaczego wiec nie zalozyc jednego wesolego i pelnego optymizmu na kazdy dzien??? pozdrawiam wszystkich i zapraszam do wspolnego wymieniania szczescia :)

jestem szczesliwa i sama nie wiem dlaczego ale dzis to juz ziewam 💤 ale jutro zajrzę 🖐️ :-D

Gość morska bryza
A ja jestem szczęśliwa bo tak mam już od urodzenia i żadne tragedie - a trochę przeżyłam - nie są w stanie tego zmienić. W ogóle witam wszystkich i cieszę się że nie jestem osamotniona w swoim niespaniu! :-)

Gość giuiu
jest cudownie bo moge sie znowu walnac spac

Gość babki
a ja nie jestem szczesliwa........ yy to chyba nie to forum!!!!!!

jakbym miała powiedziec czemu to nie wiem...moze dlatego ze mam fajne spokojne zycie, mam przyjaciol, przezyłam wielką prawdziwą miłość i wiem jak to smakuje, mam dwie fantastyczne córki i robie na co mam ochotę, nikt mi nie dyktuje warunków ----tzn moze nie do konca bo jestem zalezna od mojej pracy :-) ale nie doskwiera mi, ani nie tłamsi... pewnie ze chciałabym jeszcze parę rzeczy osiągnąć i mam wiele marzeń ale na tym etapie zycia tez jest mi bardzo dobrze :-) a musze powiedziec ze nie zawsze mi tak było.... ale jak widac zycie sie zmienia :-) moze lepiej nie mowic na głos o tym szczęściu bo jeszcze zapesze hehehe