Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam dylemat

Czy 17 lat to odpowiedni wiek ,żeby uprawiać sex?

Polecane posty

Gość lulaaaaaaaaa
mój pierwszy raz był 10 lat temu... a mam lat 25. fakt, na początku to w ogóle nie kumałam do końca jak z tego czerpac przyjemnośc. pocałunki, petting tak, ale penetracja to było przeżycie jak spotkanie kosmity. ale nie żałuję bo byliśmy ze soba potem długo i nauczyliśmy się siebie tak perfekcyjnie że naprawdę byliśmy dobrze zgrani... a teraz mam 20 parę lat i tęsknię za tamtymi czasami gdy nie trzeba byo harowac, zbierac na mieszkanie i martwic się o wypłatę. bo to zabija pożądanie i tak się własnie dzieje. a faceci to mam wrażenie ppo 21-23 roku życia to już tylko kapcie i butelka piwa a nie sex. poza tym co wy mi tu pitolicie że to dzieci- sama dobrze pamiętam że facetami i masturbacją zainteresowałam się sporo wcześniej, nie wiem, miałam 11, może 12 lat. Więc nie myślcie że chłopak 15 letni to dziecko i bawi się samochodzikami. pamiętam jak nas kumpel w podstawówce uświadamiał co to jest palcówka- opowieściami rzecz jasna a nie praktyką ;).

Gość jaaaajaja
odpowiedni.

Gość trgf
ROBIŁAM SEX. ico z tego. mój chłopak lizał mi cipkę i całował. zrobił mi sesję zdjęciową nago.....................

Gość Clerre
Ja przeżyłam swój pierwszy raz właśnie w wieku 17 lat. Zrobiłam to ze swoim... kumplem. Jak sięgam pamięcią wstecz, 16-17 lat to był bardzo bużliwy okres w moim życiu. Rozpoczęłam wtedy naukę w liceum, poznałam nowe osoby, pod ich wpływem zmieniło się moje spojrzenie na wiele rzeczy. Wtedy też przeżyłam swój pierwszy związek. Trwał on bardzo krótko, ale pozostawił, że tak powiem spory ślad na mojej psychice. Chłopak, którego naprawdę kochałam zostawił mnie, zaczęłam się okaleczać. Spotykałam się z wieloma chłopakami w poszukiwaniu nowej miłości. Niestety wciąż nie mogłam zapomnieć o tamtym chłopaku. Im bardziej o nim myślałam, tym więcej oddawałam się rozkoszom cielesnym. Zaczęło się oczywiście od pocałunków i pieszczot. Odczuwałam wielką potrzebę bliskości. Postanowiłam więc oddać dziewictwo swojemu "bliskiemu znajomemu". To była zupełnie nieprzemyślana decyzja. Swój pierwsze raz wspominam jako jedno z najgorszych przeżyć w życiu, nie ze względu na ból, lecz dlatego, że zrobiłam to właściwie z przypadkową osobą... W tamtym czasie byłam zupełnie inną osobą, a moje myśli nie były normalne. Czasem mam wrażenie, jakbym nie była trzeźwa przez cały ten okres. Teraz już udało mi się pozbierać, dawny chłopak pozostał wspomnieniem, znów patrzę na świat jak normalny człowiek i zdaję sobie sprawę z tego, że straciłam coś ważnego, ale już i tak tego nie cofnę, więc nie ma co rozpamiętywać.

Gość Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Mysle ze 17 lat to idealny wiek na strate dziewictwa ale analnego. To prawdziwe zachowaj dla meza Pozdrawiam

Gość 22nn
Glupio moze powiem- ale 17 lat to nie jest tak zle. Gorzej,gdyby miala 13.. ;] Szczerze ? Mam 17 lat, kochalam sie poraz pierwszy majac 16 Po miesiacu znajomosci Jestem z tym chlopakiem nadal i nie zarzekam sie,ze bede do konca zycia. Spotkalismy sie poprostu poraz kolejny,szczesliwi jak zwykle w swojej obecnosci, a ze okolicznosci sprzyjaly-stalo sie.. Nie bylo nic na sile,bylo czulo,delikatnie,z rozmowa.. Zawsze myslalam,ze po pierwszym razie bede zaszokowana,bo przeciez to wielkie wydarzenie A dla mnie bylo takie,jak pierwsze przytulenie,pierwszy pocalunek Im bardziej kocham,tym wiecej chce mu dac i nie uwazam sie z tego powodu za niedojrzala Poprostu uwazam,ze nie wiek tu gra role..

Gość Clerre
Dzięki prawiczku. ;)

Gość Connie299
ponizej 15 lat to pod kk podpada:P hm... ja to zrobilam jak mialam niecale 16 lat i nie zaluje, ale powiem wam ze mialam prze to niezle shizy.. pekniete gumki, jezdzenie po ginach etc.. w tym wieku to chyba za duzo naraz ;/ dlatego naprawde lepiej zastanowic sie wiele razy, bo ja, choc nie zaluje bo zrobilam to z wspanialym facetem z ktorym jestem do dzis, to jednak cos tam na psychice siada jak zastanawiasz sie co miesiac czy nie jestes w ciazy:) bo tak to czasami juz jest, ze nic nie daje 100% pewnosci..:P pozdro

Gość olunia 1
to od ciebie zalezy kiedy jak i gdzie bedziesz sie kochac... aby z miłosci ... i zebys nie ząlowała ... musisz siedziec ze to ten ... [musi byc odpowiedzielny] zeby nie było potem plum ;DD

Gość gość
Mam 17 lat i jestem z chłopakiem od 2 lat on jest ode mnie o 14 lat starszy . Rozmawialam z nim na temat kochania sie a on powiedział mi ze chce to ze mna zrobic bo wie ze bede z nim do konca zycia i ze jesli czuje sie gotowa to to zrobi bo mnie kocha, nie namawia mnie do tego chcemy tego oboje . Jestem z nim bardzo szczesliwa ale z drugiej strony nie chce zeby pozniej mial do mnie zal ze wpadlismy oczywiscie zabezpieczymy sie ale nie ma 100% pewnosci . Doradzicie mi ?

Gość Rec1
Ja od 15roku życia uprawiam sex!

Gość gość
Ja mam 17 lat prawie 18. i jeszcze nie uprawiałam seksu :). Radziłabym ci poczekac, z mojego doswiadczenia musisz byc psychcznie gotowa na seks !:0

Gość gość
Z zamiłowania chyba jesteś archeolożką, że wykopujesz tak stare tematy córko wiatru i kurzu 🖐️

Gość gość
Jesli jestes gotowa na seks , i wiesz ze to odpowiedni chlopak to czemu nie. Ale pamietaj lepiej byc z chlopakiem dlugo aby go poznac bo pierwszy raz to powazna decyzjia :) podsumowujac jesli jestes gotowa i wiesz ze to ten , to smialo :) tylko pamietajcie o zabezpieczeniu i lepiej dla pewnosci aby twoj chlopak nie dochodzil w tobie nawet w prezerwatywie :) powodzenia ^^

Gość Sexmastermaster
Mam w tej chwili 18 lat sex poraz pierwszy uprawiałem w wieku 17 lat z dziewczyną 1.5roku młodszą jest to wspaniałe doznanie oczywoście jeżeli oboje jesteście gotowi nato. Musicie porozmawiać z swoimi partnerami partnerkami. W czasie pierwszego razu boli kobiete jak się błona dziewicza przebija ale później jest to niesamowite doznanie. Po sexsie dużo się zmienia parter jako i partnerka dużo współ żyją ale pamiętajcie żeby nie wpaść w młodym wieku zalecam wam stosować prezerwatywy i kaledarzyk wtedy macie duże szanse żeby nie mieć dziecka. Tyle w temacie zachęcam wszystkich do sexu .

Gość gość
to najlepsiejszy wiek

Gość gość
Ja miałem 32 lata jak miałem pierwszy seks i żyję dzisiaj mam żonę i oboje czerpiemy satysfakcję w seksu

Jak jesteś odpowiednio psychicznie i fizycznie przygotowana to jak najbardziej ;) Ja zaczęłam bawić się z swoim z kuzynem coś jak skończyłam 15 lat seks oralny wspólna masturbacja do klasycznego seksu doszło dużo dużo później ale już dziewicą nie byłam ;) Najbardziej się bałam tego czy zajdę w ciąże oraz czy rodzice zgodzą się na aborcje dlatego tak szybko nie zaczęłam uprawiać klasycznego seksu.

Gość gość
ja mam39 wejdź na sexfotke i zobacz jak wyglądam i decyduj

Gość gość
ja zaczęłam od 16, nie żałuję tego bo poznałam seks z różnymi chłopakami i wiedziałam czego mi potrzeba.