Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

a n i k a

WCZASY NA PÓŁWYSPIE HELSKIM

Polecane posty

Witajcie! Czy ktoś mógłby mi polecić jakiś fajny ośrodek lub dom wczasowy na półwyspie helskim, np Jurata, Jastarnia z wyrzywieniem tzn.śniadania, obiadokolacje, dla młodego małżeństwa, pokój musi być z łazienką. I żeby to było blisko morza. Dajcie jakieś propozycje :-)

na polwyspie helskim zawsze jest blisko morza, chyba ze na Helu to gorzej, polecam jastarnie, osrodki mozesz znalezc w necie, przez google poszukaj

szukałam w google aleniewiadomo co wybrac, wolałabym cos z polecenia

Gość anik a
i jeszcze najlepiej jakby w pokojach byly slowniczki ortograficzne, to sobie przy okazji sprawdzilabym pisownie wyrazu RZYWNOSC. takie edukacyjne wakacje.

Osobiście wolę Łebę. Półwysep Helski taki jakiś dla nowobogackich: drogo i gospodarze mają większe wymagania niż turyści. A jeżeli koniecznie w tę stronę to Mierzeję Wiślaną polecam. Ale nie Krynicę, a raczej Kąty Rybackie lub Skowronki

Gość dafbvad
łeba za to dla warszafki. bylam jako dziecko na wczasach z rodzicami z 10 rtazy i kojarzy mi sie tylko z glosnymi furami umc umc zapierdalajacymi po tych waskich malych uliczkach i dyskomulskimi pannicami

byłam w Łebie kilka razy i mam dość, nie chodzi mi o kwatery, raczej o dom wczasowy albo osrodek ze stołówką itd...żeby wieczorami były imprezy organizowane i wogóle żeby była możiwość poznania nowych ludzi, jak byłam na kwaterach, to każdy rano wstał i rozszedł sie w swoją stronę i wieczorem znikał w pokoju, a jak są te sniadania, obiadokolacje, np wieczorki to można sie fajnie zintegrować z ludźmi z ośrodka..o takie wczasy mi się tu rozchodzi :-) No dawajcie coś!

wiem kurwa, że google nie gryzą! przeczytaj to co napisałam w pierwszym poście, chodzi mi o wczasy z polecenia a nie pierwsze lepsze z googli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ja ci polesam oszobicie
jóre tak RZYWNOŚĆ jest spoko i impreski som sóper ale nie takie znowó hóczne jesteś bogata jak i ja wienc polecam bo mnie siem tam bardżo podobało... pozdrawiam i silem całóski:D::D:D::D