Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

poziomkowy-sorbet

Czym trzeba się kierować by zdecydować ze to TEN jedyny?

Polecane posty

czym kierowac sie, by zdecydowac ze to TEN nadaje sie na meza? oprucz cech dodatnich - cieply opiekunczy co jeszcze? a co z finansami, jak sadzicie? nie jestem materialistka ale ciekawa jestem co myslicie? warto wychodzic za faceta bez zadnego zaplecza finansowego z biednej rodziny? Gdzie rodzice nie moga mu zaoferowac nic na \'odchodne\" prosze co myslicie na ten temat?

wazne zeby byl zaradny a nie dupa wolowa, nie kazdemu moga rodzice pomoc.

Gość jaaaaaaa......
Mój mąż jest z biednej rodziny! od teściów nie dostaliśmy nigdy nic! nawet teraz, jak teść zaczął pracować za granicą i zaczęło im się dobrze wieść, to teść znalazł sobie kochankę i to mój mąz i jego siostra muszą dawać pieniądze teściowej! teściowa to leń śmierdzący! w domu nie robi kompletnie nic! mojego męża nabuntowałam, no, bo do jasnej cholery, moi rodzice nam bardzo pomogli! był czas, że oboje nie mieliśmy pracy i to moi rodzice nas wtedy utrzymywali! ja nie oczekuję od teściów pomocy! w tej chwili jest mi nie potrzebna, a w razie co wiem, że mogę liczyć na swoich rodziców! dlatego mój mąż powiedział teściowej, żeby się wzięła do roboty, a nie na nim żerowała! co innego jakby była chora! ale to zdrowa, wykształcona kobieta (z zawodu jest położną), tylko jak już pisałam leń! dlatego wydaje mi się, że zasobnośc portfela rodziców wybranka nie ma tu nic do rzeczy! waże, żeby chłop umiał sobie radzić w życiu! mój pokazał, że to umie! ale powiem Ci,że jak za niego wychodziłam miałam mnóstwo wątpliwości czy to ten jedyny :( dziś po kilku latach, mogę powiedzieć, że tak :D

Gość czarna_róża
NIe wiem. Choć mnie wydaje się, że uczuciem.

Gość obstawiam że węchem
unikaj zapachów sera, pleśni, kapusty, benzyny i pizzy, pozytywny jest aromat farby drukarskiej, skóry i drogich perfum 🖐️