Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moniqe121

ten cykl jest jakis inny a moze...?

Polecane posty

Gość Moniqe121

Ten cykle miesieczny jest jakis dziwny. Mam bole ale nie sa takie nieznosne ale raczej delikatniejsze. i co dziwne, ze trwaja one od jakiegos tygodnia gdzie z reguly bolalo zaraz bezposrednio przed okresem. Do tego jescze mdlosci szczegolnie rano i wieczorem, nie przemijajca ochota na cos do pogryzienia oraz zmiennosc nastroju. Niewiem czy to ciaza czy tylko anormalny i inny niz zawsze stan przed miesiaczkowy. Zrobilam test kilka dni temu nawet dwa razy ale nie wskazalo na ciaze. Czy ktoras z was moze cos takiego albo podobnego doswiadczyla. Prosze o kilka slow.

Objawy jak najbardziej moga wskazywac bobasa. Proponuje test ciążowy :)

Gość taka jakas see
ja jeszcze troche do testu ale tez sie denerwuje i schizuje a to bplacymi sutkami a to pobolewaniem podbrzusza... czasem test wykonany za wczesnie nie pokaze wiarygodnego wyniku

dokładnie, u mnie 3 dni przed @ był negatywny, dopiero dzień po terminie zobaczyłam dwie kreseczki...ale ja wiedziałam/czułam, że jestem w ciąży:) wam tez życze dwóch kreseczek:)

Gość Moniqe121
dziek za slowa.Dzisiaj znowu delikatne bole brzucha a okresu jak niema to niema. Wiec myslisz ze na test moze byc zawczesnie? Bardzo sie denerwuje, niechce jescze i jeszcze nie jestem gotowa i moj partner rowniez, mam 28 lat i mam inne planny. Martwie sie bardzo. pozdrowienia

Gość Moniqe121
wiec takie objawy moga jednak wskazywac na baby? Jak ja powiem o tym mojemu partnerowi on sie zalamie chyba.

najlepiej poczekać do dnia spodziewanej miesiączki i zrobić teścik. objawy ciąży i zbliżającego się okresu bywają często bardzo podobne :)

Gość taka jakas see
nawet takie same?

Gość bolą sutki
i delikatnie brzuch, jak przed okresem, ale jakoś inaczej. Z testem radzę poczekać, aż okres spóźni się ze 3-4 dni. Poza tym koleżance nie wyszły 2 kreski, dopiero analiza krwi wykazała ciążę.

Gość Moniqe121
czy przy stosunku przerywanym jest prawdobodobiensto zaplodnienia? praktykowalismy taki seks przez 6 lat i niebylo rozczarowania. i tak do tej pory mialam silny bol prucha i zaraz okres, atym razem brzuch boli (ale nie tak silnie raczej delikatnie) a okresu dalej niema. Mialyscie cos takiego?