Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ajdaadjj

Jestem 2 dni po porodzie,mam wstydliwy problem!

Polecane posty

Gość A ja powiem ot tak poprostu
Jeszcze jedno. Piszesz, że skutki uboczne są nienormalne. Przy cesarkach też są, jak najbardziej. Leżałam na sali z dziewczyną po cesarce. Miałam wrażenie, że jest w lepszej kondycji niż ja. Ale nie zawsze tak jest. Mam znajomą, która urodziła synka przez cc prawie miesiąc przede mną. Niestety u niej rana się paprała i dochodziła do siebie blisko 2 miesiące. Męcząc się cały czas z bólem i problemem z zabliźnianiem.

Gość izdebnik
DO ANKI 47 I MASOCHIZMM co to za pseudonim fee.. Widać z poziomu rozmowy z jaklim tu mamy doczynienia że piszą te wypowiedzi albo osoby chore psychicznie i całkowicie zwyrodniałe do granic możliwości nie znające podstawowych wartości moralnych a o rodzinnych tymbardziej. Są one godne politowania a z poziomu ich wywodów i języka niski poziom intelektualny NIESZCZĘŚLIWE nawet nie kobiety tylko maszyny do współżycia nawet ze zwierzętami ich nie porównam bo obraziłabym ich szlachetne instynkty(mam na myśli zwierzaki). Poco takie istoty wchodzą na takie forum....to proste żęby prowokować i upokażać bo w realu to życiowe tchurze. Za 20 lat będą wyły bo będą brzytkie i samotne ale do tego trzeba rozumu ...WSPÓŁCZUJĘ!!!!AAA...gdyby wam się zachciało mi upychać to tak na wszelki wypadek nie robi to na mnie wrażenia bo to swiat wirtualnycha cha cha Trochę odwagi panienki tylko tchurz życiowy boi się wyzwań takich czy innych.

Gość clarins
izdebnik to ty raczej jestes nienormalna... jak mozesz pisac o kims kogo wogole nie znasz ze jest chory psychicznie i zwyrodnialy? "Są one godne politowania a z poziomu ich wywodów i języka niski poziom intelektualny NIESZCZĘŚLIWE nawet nie kobiety tylko maszyny do współżycia nawet ze zwierzętami ich nie porównam bo obraziłabym ich szlachetne instynkty(mam na myśli zwierzaki)." Przeczytaj to co napisalas - ty jestes CHORA ! Jak tak mozna pisac o kims. I ty piszesz o wartosciach moralnych i intelekcie?? Nazywasz kogos tchorzem a sama wielce odwazna na forum sie wypowiedzialas i to pod pomaranczowym nickiem. Pogratulowac ROZUMU . Tobie trzeba wspolczuc a raczej osobom ktore musza z toba przebywac.

Gość femmmme
izdebnik szczycisz sie ze zbluzgalas, obrazilas kogos na forum ??????? Masz satysfakcje ?????? Nazywasz kogos maszyna do wspolzycia ze zwierzetami ????? Sama jestes zwyrodniala i w dodatku sfrustrowana. Lecz sie ...

Cieszę się że wywołałam zainteresowanie osób które nie maja pojęcia o rodzinie serdecznie pozdrawiam i naprawdę nie rusz mnie upychanie takich osób PA!!

Zapomniałam dodać że na tej stronce było konkretne zadane pytanie przez osobę która jak mniemam ma poważny problem i jeśli mnie się zarzuca niski poziom to co tu robiąniezainteresowane osoby i jaki one reprezentują poziom...