Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaznudzonna

jak sie poznaja

Polecane posty

Gość onaznudzonna

ludzie i łacza w pary?;/ dyskoteka odpada -nadmiar dzieci la 15-cie i lansujacych sie pół nagich cizi:/ na miescie? -jescze nie slyszałam zeby jakas para sie poznała przypadkowo gdzies tam na ulicy na czacie-tam siedzi banda nie wyzytych 40-letnich zonatych facetów rzadko cos fajnego sie trafi:/ a jak sie trafi to taki ktos wyobraza sobie ksiezniczke a jak widzi ani ładna ani brzydka dziewczyne to nagle nara:/ wiec gdzie???

Gość onaznudzonna
up

Gość onaznudzonna
tzn gdzie?:D jak w jaki sposób? co robiłas zeby przyciagnac jego uwage?

Najpierw uczyłam się z nim w szkole. Tylko że jak już poszedł do szkoły innej to dopiero zaczeliśmy się sobą interesowac. No i hm. chyba sam mnie poderwał. Moja przyjaciółka troche mu pomogła i juz :P

Gość onaznudzonna
:( ja tam nie umiem nieznam sie na komtaktach z facetami mam nawet problem zeby z nimi rozmawiac:/

Gość wefwef
ja poznalam na necie. poprzedniego faceta tez. dwa super zwiazki, a obecny chyba sie zakonczy malzenstwem.

Ja też jestem nieśmiała. Pozatym co to za idiotyczne czasy?! To facet powinien zabiegac, podrywac dziewczyny. A nie na odwrót !!

Gość onaznudzonna
stwierdziłam ze jak bede czekała az mnie poderwie jakis to skacze jako 30-letnia panna z kotem:/ apropo czatów nie jestesm do nich przekonana

No to wychodz troche do ludzi! Poznawaj kolegów znajomych. Miłośc jest jak ospa. Każdy ją przejść musi.

ja sie z moim poznalam na gg :D tzn on mnie wypatrzyl w szkole 3 lata temu chodzilismy do tej samej szkoly i poprosil mojego kolege z klasy o moj nr gg bo mu sie podobalam jak to potem tlumaczyl i probowal zaadywac 3 razay dostal kosza ale jakos sie ulozylo i 3 lata juz razem a za 2 slub:D

Gość onaznudzonna
21:/

Gość onaznudzonna
na czatach wiekszosc rozmow konczy sie propozycjami sexualnymi:(

Gość push
"na miescie? -jescze nie slyszałam zeby jakas para sie poznała przypadkowo gdzies tam na ulicy" to zle slyszalas. Nie mowie o sobie, ale jest wiele takich par.

Gość pamparam
a moj facet z ktorym juz z reszta nie jestem upatrzyl mnie sobie w kosciele i jak wracalam po mszy do domu to mnie zaczepil

ja mam 20 ... zgadzam sie z toba na czatach nie ma normalnych chlopakow a jak juz sa to rzadko a co robisz na codzien??

Gość push
"Pozatym co to za idiotyczne czasy?! To facet powinien zabiegac, podrywac dziewczyny." czasy rownouprawnienia, tak wiec do dziela.

w roznych miejscaach mozna poznac kogos fajnego ja tez nie myslama ze poznam w szkole chlopaka moich marzen i przyszlego meza bo nigdy sie nie ogladalam za chlopakami i nie zwracalam uwagi a tu jednak:D

Gość rownouprawnienie polega na tym
ze sie samemu tacha ciezkie siaty z zakupami i nie liczy na to, ze mezczyzna w drzwiach przepusci... ez przesady, zeby jeszcze kobieta miala spelniac role mezczyzny w podrywaniu. Moze narzadami plciowymi tez sie wymienia? :D

sorki, że nie na temat, ale chciałam otworzyć swój temat a nie wiem jak... pomożecie?

ale jak sie jakis chlapak podoba to mozna troche pomoc losowi no nie czy sie myle::D

sorki, że nie na temat, ale chciałam otworzyć swój temat a nie wiem jak... pomożecie?

Gość onaznudzonna
i jescze całe zycie tachtam ciezkie siaty z zakupami;/

Gość onaznudzonna
i nikt mnie nawet w drzwiach nie przepusci :(

Gość tylko przeznaczenie
nic więcej