Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rotta

Balsamy brązujące

Polecane posty

hej.znacie jakies balsamy brazujace czy inne kosmetyki które wchłaniaja sie szybko równomiernie i oczywiscie nie brudza ubran.

Gość luiza006
Hej.Bardzo dobre sa z firmy Ziaja-balsam do ciala-ujedrniajacy badz relaksujacy,jest rowniez samoopalacz do twarzy-firma naprawde godna polecenia!pozdrawiam.-no i nie droga:-)

bo ja mam garniera i nie jest taki dobry zanim sie wchłonie to masakra.i smugi tez potrafi pozostawic.pozdrawiam:)

Gość ja mam Johsons i jest super
nie robi smug, ładnie pachnie i pozostawia ładną opalenizne

Gość Asik482
Najlepszy to L'oreal. Ok 20 zł. Naprawde uzywalam juz wielu, moim zdaniem johnson smierdzi po nalozeniu, dove ma pare godzin tylko ladny zapach a sopot zostawia smugi. Tego z L;oreal nie zamienilambym nigdy...do twarzy polecam Olay.

Gość mala mala mala
Asik wlaśnie myśle czy nie kupić tego z L'oreal :) nie pozostawia smug ???? i ile ma ml ?

ja polecam Johnsona ale bez wzgledu na karnacje lepiej kupic ten do jacnej karnacji. szybko sie wchlania, ja stosuje co 2 , 3 dni bo jak sie smarowałam codziennie to np na stopach zostawial smugi :)

a czy któras uzywała z was spray z avonu?nie wiem czy sobie zamowic?opalajacy

ja nie jestem przekonana do kosmetykow z Avonu własciwie nie wiem dlaczego, chyba po balsamach sie tak zraziłam

ja też odkąd odkryłam Loreal pozostaję jemu wierna.. dove pachnie spoko, ale brudzi ubrania. johnsons oprócz brudzenia śmierdzi i zostawia paskudne plamy, garnier mi nie podszedł ze względu na zapach i odcień - zero opalenizny jak dla mnie, próbowałam jeszcze kilku innych, których już nazw nie pamiętam, ale ten loreal jest najlepszy (do ciemnej, nie wiem jak ten jaśniejszy) - pachnie super, lekko się rozprowadza, nie robi smug i zacieków, nie brudzi ubrań - czego już nawet nie oczekiwałam, myśląc że wszystkie muszą brudzić.. do twarzy najlepsze wg mnie są chusteczki LRP

chyba sobie kupie ten loreala.widze ze warto wypróbowac