Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miałem koleżanke

Dowiedziałem się właśnie , że ona wychodzi za mąż i zrozumiałem że ja kocham...

Polecane posty

Gość w czym problem
chemia nie rowna sie milosci kolego.

A ja cię stary popieram. Idź i walcz. Nie siedź na czterech literach jak doopa wołowa, tylko walcz o swoja kobietę. Czy ci się uda, czy nie to inna sprawa. Przynajmniej będziesz wiedział ,że próbowałeś. Ja np. tego właśnie bym oczekiwała po facecie. Walki a nie oddania wszystkiego walkowerem. Dla mnie mężczyzna, który nie jest zdolny do tego nie jest mężczyzną w ogóle, tylko jakąś cipą. Trzymam kciuki.

Gość apettitti
Jesli naprawde ją kochasz to daj sobie na luz i niech jest szczęśliwa z innym

Gość miałem koleżanke
ona mnie kochala, zawsze moglem na nia liczyc, pomagala jak mogla, pocieszala, nie raz wyciagnela mnie z klopotow, fizycznie mnie pociagala i pociaga, jest inteligenta, wrazliwa a czasami zachowuje sie jak dzieciak, na dodatek mowila mi ze do bylego nic juz nie czuje i on nawet sie jej niepodoba, moze ona to robi zebym ja na oczy przejrzal?

Gość stara baba123
ostry nóż, ale to NIE JEST JEGO KOBIETA!!! Tylko "laska, którą olał" po miesiącu!!!

Gość same dranie i wredoty
nie sadze, zeby zmadrzal oni nigdy nie madrzeja:( tak tylko czasem maja odmienny stan swiadomosci

Gość stara baba123
taaaa... tak sobie wmawiaj... robi to, żeby cię olśniło :D robisz się naprawdę zabawny :D PRZEJRZAŁA na oczy i już wie, że jesteś zwykłym egoistą, który myśli wyłącznie o SOBIE o swoich uczuciach. Absolutnie nie liczysz się z jej uczuciami, co jej już udowodniłeś przecież.

kolejna maruda z tych, co to chca😠 buda gburku

Gość apettitti
Wiesz co jesli faktycznie ja tak kochasz i to jest miłośc Twojego życia i jesteś pewnien, że dasz jej szczęście bedziesz wierny... To nie siedz na kaffe tylko lec po pierścionek kwiaty i udowodnij jej, że nie jest Twoja zabawka..

Gość miałem koleżanke
nie bylem dobry, ranilem ją teraz to widze chyba pojade do niej pod uczelnie i bede czekał az wyjdzie

Gość apettitti
Dlatego jesli dziewczyna jest mądra to go oleje....

Gość apettitti
Ja bym olała

Gość w czym problem
pomagala, kochala to nie znaczy ze dalej kocha. wszystko sie kiedys konczy

Gość stara baba123
zanim tam pójdziesz to kup pierścionek zaręczynowy i oświadcz się jej. Zaraz potem idź z nią do urzędu ustalić datę ślubu. TYLKO w ten sposób udowodnisz jej, że nie jesteś kompletnymchamem, który chce ją mieć dla siebie na zawołanie!!!

Gość w czym problem
idz proboj droga wolna, tylko jak ci powie ze cie juz nie chce i nie kocha to sobie tego nie tlumacz ze cie bierzez na przetrzymanie

Gość miałem koleżanke
a jeszcze tydzien temu sie odezwala a ja nie odpisalem co za duren ze mnie!!!

Gość stara baba123
aaaa i odpowiedz sobie na pytanie: "CZY JESTEM GOTOWY NA ZAŁOŻENIE RODZINY?"

Gość mój EX
zerwal ze mna bo jak mowil nie byl pewien tej milosci..a potem nagle zrozumial i chcial wrocic,mialam juz innego. Teraz rozwala moj zwiazek,bo mowi o tym co do mnie czuje,fakt,mam do niego slabosc i jestem teraz w trudnej sytuacji,bo nie prestalam go kochac po tym roku.. Nasze spotkania mialy byc czysto przyjacielskie,ale ja widze w jego oczach i slowach milosc! Apel do wszystkich niezdecydowanych facetow- zastanowcie sie 50 razy albo nawet i 100 zanim zerwiecie z dziewczyna. Pozdrawiam..i zycze zeby prawdziwe uczucie mialo cos do powiedzenia..

nigdzie nie jedz, jestes juz przegranym. nie rob z siebe posmiechowiska:O nie nakrecajcie go tak bo rzeczywiscie gotow se zapozyczyc na te stosy kwiatow i brylant zamiast korala w ozcku:( wyluzuj chlopaczku, niech to dotrze do ciebie, ze WAS nie ma😭 a teraz placz, placz, placz

Gość miałem koleżanke
nierozumiecie my przez pierwszy miesiac jak sie poznalismy to byl uklad na zasadzie krecenia, potem ona zaczela sie angazowac i chcialem ja olac...ale tak lubilem z nia rozmowy, potkania itp. ze caly czas zabiegalem o kontakt z nia, na poczatku mnie zezwala a potem zaczela sie swietna znajomosc i tak prawie rok czasu, czasem chemia dawala o sobie znac ale w łozku nigdy nie wyladowalismy, i teraz ostatnio wielka kłótnia i 1, 5 miesiaca ciszy

Gość w czym problem
no bo on ja kocha przeciez:) zenujace

Gość bohemian
skoro slubu jeszcze nie bylo to sie do niej odezwij, spotkaj i wyznaj uczucie, powiedz jak Ci jej brakuje. tylko nie pros zeby byla z Toba i nie namawiaj by zerwala zareczyny ;) jeszcze nie jest niczyja zona, jest wolna kobieta

Gość apettitti
jak juz tak ją Kochasz to naprawde kup pierścionek kwiaty i leć do niej i na kolana...

Gość miałem koleżanke
jest osoba ktora zna mnie na wylot, ja ja tez nie musi nic mowic a ja po jej oczach wiem co mysli, ona o mnie to samo, mowilem jej wszystko nawet jakim bylem chamem i jak traktowalem kobiety, ona tez duzo mowila, kiedys nawet przy niej plakalem co niezdazylo mi sie nawet przed kumplem ktorego znam od dziecka

Gość bohemian
chociaz wydaje mi sie ze jej nie kochasz tylko boisz sie ze stracisz przyjaciolke, skad ta milosc nagle na ta wiadomosc zaobraczkowania?

Gość miałem koleżanke
jakie kupic kwiaty i jaki pierscionek? mam tylko 1000 na koncie odlozone na wakacje ale co tam:)

podaj swoje imie i miasto, wezmiem megafony, stanem pod jej uczelnia i bedziem pikietowac w twoim imieniu:D dawaj dane. od czegus trza zaczac

Gość w czym problem
no dokladnie to. pokochal ja w momencie w ktorym okazalo sie ze ona uklada sobie zycie bez niego do czego ma prawo.