Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chlopaczynaaaa

powiedzialem mojej dziewczynie ze ma zrobic test na choroby weneryczne

Polecane posty

Gość chlopaczynaaaa

bo ona miała bardzo dużo partnerów (12) to sie na mnie obraziła i powiedziała ze traktuje ja jak dziwkę, ale ja naprawdę chce stwierdzić czy ona jest zdrowa sam jestem prawiczkiem nigdy zdanej nie miałem i nie chce zdechnąć na jakiegoś hiv-a

Gość stara baba123
a to dobrze zrobiłeś to w dzisiejszych czasach podstawa przecież jak się obraziła to ją olej, bo chyba niezbyt wyedukowana jest

Gość chlopaczynaaaa
no właśnie a ona tego nie rozumie

Gość Co to dzis taki wysyp
prowokacji?:o

A Ty masz mózgojada - ona tez musi uwazac, zeby sie od Ciebie nie zarazić :P

Gość chlopaczynaaaa
mam tolerować jej dziwkarskie wyskoki ?

Gość chlopaczynaaaa
ja? ja jestem czyściutki jak łza!!

Gość No i twój mózg
też nie skalany żadną wyższą myślą.:classic_cool:

Gość a ja popieram autora
jeżeli miała już 12 facetów to jasne, że istnieje większe prawdopodobieństwo chorób nie tylko wenerycznych! to logiczne i nie rozumiem jak mozna się obrazić na prośbę o badania. Tak to dzisiaj jest. Trzeba się zabezpieczać na wszelkie sposoby. Ja np. zrezygnowałam z faceta, który przyznał się, że był w burdelu. Powiedziałam, że nie możemy mieć żadnego seksu dopóty, dopóki nie przedstawi zaświadczenia o tym, że jest wolny od chorób wenerycznych no i przede wszystkim HIV. Czy to jest złe? NIE. Dlaczego według mnie mamy prawo do takich informacji od swoich partnerów? Bo miałam kiedyś kolegę, który już nie żyje. Zmarł na AIDS. Miał wiele partnerek i wśród nich niestety znalazła się nosicielka. Wiecie jak wygląda śmierć chorego na AIDS? Nie życzę tego NIKOMU. Nie życzę nawet takiego widoku NIKOMU. Pozdrawiam.

Gość chlopaczynaaaa
mam tolerować dziwkę ?

Gość PRZECIEŻ TO PROWOKACJA
:O:O:O:O

Gość chlopaczynaaaa
ja wiem jak wygląda, człowiek zdycha we własnych gównach

Gość chlopaczynaaaa
czemu prowokacja? to ze jestes dziwka i nie tolerujesz tego nie upowaznia cie do osadzania topica i mowienia ze jest prowokacja

Gość a ja popieram autora
Chlopaczyna nie, nie zdycha we własnych gównach, widzę, że sam gówno wiesz na ten temat. Chętnie zabrałabym cię na oddział szpitalny u nas na terenie szpitala, sami nosiciele i chorzy na AIDS. Wyobraź sobie, że to są LUDZIE.

autor nie moze odpisywac zbyt czesto, bo lewą ręką kiepsko sie pisze... a prawą ma zajętą - normalny efekt zainteresowania takimi tematami :P

chlopaczyna..daj spokoj, z doświadczenia wiem że napewno do siebie nie będziecie pasowac jeżeli 0na miałą tylu partnerów jak napisałeś to nie potrzeby jej ""żółtodziub" i to w dodatku myślacy że jeżeli kobieta ma wiecej niż jednego partnera to zaraz jest dziwką, pewnie jak dojrzejesz emocjonalnie to na takie sprawy będziesz patrzył inaczej. Oczywiście jestem za badaniami okresowymi tak dla własnego spokoju, ale nie wiem czy bym się nie obraziła ja by mój chłópak powiedział że z mam sie przepadać z powodu tylu partnerów.

a niech zrobi moze sie czegos nowego dowie