Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Żałoba po spermie.

Polecane posty

Cytat z WIśniewskiego: \" William Masters I Virginia Johnson którzy przez 12 lat obserwowali i zarejestrowali ponad dziesięc tysięcy orgazmów [..] zanatowali u mężczyzn po ejakulacji pewien rodzaj melancholii, którą po wywiadach z mężczyznami powiązali ze zjawiskiem \"pożegnania ze swoja spermą\" [..] Mężczyżni podświadomie wierzą w to o czym przekonuja filozofie i religie wschodu: sperma to drogocenna energia życia. Każdy wytrysk nasienia jest utratą tej drogocennej energii i jednym krokiem ku śmierci...\" Panowie.. Błagam, zaprzeczcie.....:) Bo to jakieś śmieszne jest.....:) Czy wy naprawde do tego stopnia kochacie swój ejakulat...:)? :)

Gość czarna_róża
O, cholera.:D:D Gdzie można wieniec położyć?:P

Gość retrospekcjaaaaaa
spierdalaj kretynko juz mnie meczy twoje pierdolenie glupia kurwo zajmij sie czyms pozytecznym!!!

Gość czarna_róża
O, cholera.:D:D Gdzie można wieniec położyć?:P

Gość Cowwboy
jestem non stop w żałobie po mojej nieodżałowanej spermie,trzymam ją na pamiatkę w lodówce

Gość stara baba123
ależ jesteś niemądra wierzysz we wszystko co czytasz? czy to tylko jakaś marna prowokacja?

to by tłumaczyło męskie poorgazmiczne łzy......:) :)

Gość retrospekcjaaaaaa
ja też sobie zamroziłem i dodaję do porannej kawki jako afrodyzjak

Gość retrospekcjaaaaaa
stara baba123 a ty masz dwa jednym:stara i niemądra

Gość stara baba123
retro to musisz mieć wielkie doświadczenie, bo ja nie widziałam poorgazmowych łez u mężczyzny :O ale to chyba kwestia ilości przyjętych między nogi facetów ja jestem stara i wierna jednemu niestety

"zanatowali u mężczyzn po ejakulacji pewien rodzaj melancholii, którą po wywiadach z mężczyznami powiązali ze zjawiskiem "pożegnania ze swoja spermą" pierwsza częśc wypowiedzi ma coś w sobie... natomiast wiązanie tego stanu z żalem wywołanym utratą nasienia to dorabianie ideologii na potrzeby autora... w ten sposob moge napisac, żę kobiety unikają połykania spermy partnera po wytrysku w jej ustach, bo budzą sie u nich zahamowania kanibalistyczne - brzydzi je pożeranie potencjalnych potomków :D

"to by tłumaczyło męskie poorgazmiczne łzy....." a co tłumaczy kobiece? :P znacznie częściej występujące

"to by tłumaczyło męskie poorgazmiczne łzy....." a co tłumaczy kobiece? znacznie częściej występujące Komiczne... MOże empatia..? :) :)

Gość stara baba123
inna sprawa,że nie pamiętam sama kiedy ostatnio uprawiałam seks,ale starość nie radość

empatia? :D chyba dyskopatia raczej, i wywołane paroksyzmami podczas oragazmu bóle kręgosłupa :P

kobiece łzy to rodzaj rodzaj katharsis :classic_cool: natomiast o męskich nic mi nie wiadomo, jeszcze mi po sexie nikt nie płakal ;) i dobrze, bo chyba bym sie głupio poczuła :p

skoro nie macie bałwochwalczego stosunku do własnej spermy to dlaczego się obrażacie gdy kobieta nie chce jej połknac...? :)

Gość bajabongo23
hahahahahahahahahahahaa a która baba nie lubi spuszczania na twarz, chyba jakaś wybrakowana

o ja pierdziu. Co tu się dziś dzieje....:) Popływamy dziś w błotku....:)

Gość retrospekcjaaaaaa
lubie pisac w czerniach i w pomaranczach,bo mam rozdwojenie jażni

oj, retro, żebyś Ty tak wreszcie tych facetów polubiła chociaż troszkę, to wszystko byłoby ok :o Wcale nie są tacy źli, niedorozwinięci i chamowaci jak Ci sie wydaje.

Wcale nie są tacy źli, niedorozwinięci i chamowaci jak Ci sie wydaje. yhy.... właśnie widzę..... :) :)

Gość buuuuaaaaahahahahaha
retro jesteś lesbijką?

wcale nie są tacy xli- z tym się zgadzam a co do reszty......... ;)

ale czy to moja wina że oni po wystrysku maja melancholię..? Może nawet globusa mają...? :):)