Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Żałoba po spermie.

Polecane posty

:D biedna retro... tak probuje tu zamieszac od czasu do czasu, jakis ambitniejsze dylematy roztrzasac, a wystarczy zwykly temat o polykaniu i samo sie kreci :D

polus - u mnie zawsze mozna liczyc na dyskrecje - tak wiec jesli dojdzie do czegos miedzy nami :P nikt sie o tym nie dowie ;)

Ju... Tobie się nie dziwię, Ty lubisz filozofować i omawiać wszystko TEORETYCZNIE :-D pamiętasz moja radę, przejdź do praktyki P.S. osobiscie duzo czytam, rozmowy co bardziej szczegółowe w sytuacji tet a tet :-P

Gość a tak po parwdzie
witam i gratuluję samozaparcia! macie żelazne zdrowie i czas, któego mi brak siedzieć tyle czasu na kafe fiu, fiu, fiu ja po 12 niemal godzinach pisania referatu udaję się teraz na zasłużony odpoczynek a Wam życzę owocnych pogawędek w temacie - nie mam nic przeciwko spermie, połykaniu, oralowi, itp żaden facio nie płakał przy mnie ani w trakcie, ani przed, ani tym bardziej po :D seks w czasi okresu mnie nie kręcie, a przed mam ruję wręcz - mogę na okragło i ciągle mi mało! tyle zwierzeń, choć pewnie i tak nikogo to nie obchodzi! trzymajta się! dobranoc! 🖐️

Gość Michelangello
"polciu - z facetami bardzo mało dyskutuje na intymne tamty... czesciej z kobietami... " -no tak,mój kwiatuszek jak się rozkreci to dyskutuje,dyskutuje,dyskutuje .....nawet o robocie zapomina...nie wspominając już o bara bara...mamma mia

Komiczniusiu, a już się bałam, ze zbyt zakamuflowałam pytanie i mnie nie uspokoisz? :-P

ale z tego to nei moge po prostu "2 typ,to właśnie tacy bogowie greccy którzy chcą dominować.Kobiety mają byc wdzieczne za kazdą krople eliksiru młodosci." :D

"tyle zwierzeń, choć pewnie i tak nikogo to nie obchodzi!" mnie obchodzi :P polciu - ja takie sugestie wyczuwam zawsze :P

Gość Ju...
Pola, uważaj Ty, Kochana, bo będziesz zaraz oglądać w lustrze moją łapkę odbitą na czerwono na Twoim pośladku. No.:P:P:P

mnie też obchodzi, bo tylko niektórzy znajomi chcą się zwierzać jednostronnie :-)

dla mnie faceci siedzący i gadajacy o seksie, to jakiś ciotowaty klimat, albo banda nastolatków, snujących fantazyjne opowieści o tym, ktory lepszą dupencje wyrwał, albo wiecej pochew zaliczył...

Komiczne, z tego, co mi mówili moi to jest to ulubione zajęcie w latach licealnych, potem się wyrasta :-D

no dokladnie... to cos jak pisanie o tym na kafe, tylko moze mniej bezpeiczne :D :p zlosliwa, nie wiedzialem ze ty taka poetycka dusze masz :p :D juz sie tam nei dasaj :p

Gość komiczne to klamczuch
A ty komiczne co robisz????Siedzisz na BABSKIM FORUM i gadasz o sexie...z ciebie to dopiero CIOTOWATY KLIMAT buhahahaha :P :P :P :P

Gość Michelangello
1.08.2007 - Było 199,93 kg 15.09.2007 - 198,93 kg 15.10.2007 - 197,93 kg cel - 196,93 kg cel 2 -195,93 kg!!! -a oto moje cele,może razem z moim bobaskiem będziemy się wspierać ...mój maleńki pieszczoszek

bo lubie o tym rozmawiac, ale nie z facetami... przed kobietami trudno sie przechwalac, bo chyba mi moich czarnulek nie zazdrościcie? :P

Gość Ju...
No właśnie... I tu kłania sie umiejętność rozróżnienia bajkopisarstwa do potrzeby relacjonowanie faktów. Jakaś paaan się chwaliła, że zdała mature z polskiego na maxa. Oczywiście ustną.:P

Gość Ju...
Darla właśnie usuwa dziecko...

Komiczne caly czas sie przechwalasz ale tylko na forum bo przed kolegami nie masz szans :P :P

ju, a teraz wyobraz sobie to: w liceum kiedys kolezanka powiedziala do nauczyciela - zeby bylo smieszniej - francuskiego, ze sprawdzianu pisac nie bedzie, bo woli zdawac oralnie :o widac potrzebowla eliksiru troche :D

Komiczne:D nie rozbrajaj mnie,myslisz ze jesteś jedynym który miał multum brunetek?Z kobietami łatwiej rozmawiać o tym...można troche ubarwić,a z facetem jest ryzyko ze znajdzie sie lepszy gawedziasz od Ciebie..

przed kolegami sie nie przechwalam, bo mnie dobrzez znaja i wiedzą jaki jestem wspaniały :D i czemu "kłamczuch"??? To nieładnie tak pisać...

komiczne przepraszam ale tekst mi się ciśnie na ustach?? skąd wiedzą??? sprawdzili ??:)

Za cienki jestes w TE klocki no i koledzy nie uwierza bo cie znaja :P :P dlatego przechwalasz sie i ubarwiasz na forum :D :D Tutaj masz poklask na te swoje klamstwa :P :P Komiczny Klamczuszek :D :D :D