Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niuniuska

MYśLICIE,żE 300 Zł TO DUżO ZA DEKORACJę KOśCIOłA?

Polecane posty

jest niedaleko mnie możliwość wynajęcia firmy dekorującej kościoły.Dwie kobitki biorą 300 zł za zrobienie alejki, czerwony dywan, pokrowce na krzesła, brama-tzn ubiór wejścia do kościoła no i potem jakieś tam fajerwerki czy coś.Ja myślę ,że to spoko oferta...jak wam się wydaje????

Ja myślę że ta cena jest OK. Ja płacę 200 zł - za bramę, kwietniki po bokach i udekorowanie krzeseł i klęczników dla młodych i świadków, nie mam czerwonego dywanu ani żadnych fajerwerków. W sumie nie miałam już wyboru:)

Wiesz co....ja widziałam a ślubie u koleżanki jak to wyglądało.ięc one przywiozły swój dywan czerwony długi a wzdłuż tego dywanu były kwietniki białe ze zwisającym kwiatami, które dobrane były zawsze do dekoracji krzeseł tzn biały pokrowiec przewiązany np dużą niebieską wstążką to wtedy niebieskie kwiatuszki też w tych flakonach no i jeszcze klecznik, ta brama jak się wchodzi do kościoła, poduszeczka na obrączki i dwa ogromne wazony przy samym wejściu do kościoła. Aha!No i tych flakonów jest chyba ze 20 po jednej i drugiej stronie tego chodnika i między tym tiul...bardzo ładnie to wygląda nie mam zdjęć ale śliczne to....

Wiesz co....ja widziałam a ślubie u koleżanki jak to wyglądało.ięc one przywiozły swój dywan czerwony długi a wzdłuż tego dywanu były kwietniki białe ze zwisającym kwiatami, które dobrane były zawsze do dekoracji krzeseł tzn biały pokrowiec przewiązany np dużą niebieską wstążką to wtedy niebieskie kwiatuszki też w tych flakonach no i jeszcze klecznik, ta brama jak się wchodzi do kościoła, poduszeczka na obrączki i dwa ogromne wazony przy samym wejściu do kościoła. Aha!No i tych flakonów jest chyba ze 20 po jednej i drugiej stronie tego chodnika i między tym tiul...bardzo ładnie to wygląda nie mam zdjęć ale śliczne to....

Ja widziałam gdzieś na internecie fotkę ze śliczną dekoracją też na tiulu położonym wzdłuż dywanu były postawione co jakiś czas przezroczyste świeczniki malutkie z tea-lightami z IKEA, tanio ale naprawdę daje niesamowity efekt.( 4 takie świeczniki kosztują jakoś ok 4 zł a paczka 100 świeczek do nich 9.90zł). Na co drugiej ławce był przywiązany białą wstążką żywy kwiatek taki jak z bukietu panny mlodej i na dywanie lub samej posadzce posypane było płatkami kwiatów bardzo delikatnie. Może komuś sie przyda taka propozycja :)

ja płacę 100 zł, tylko, ze ja wolę skromnie może stąd ta cena

U mnie będzie chyba przedobrzone w tym kościele:) Tydzień przed moim ślubem była komunia, i dekoracje komunijne wiszą cały tydzień, zatem na moim ślubie też będą. O ile co roku były one skromne (jedynie takie jakieś wstążki wisiały z sufitu na boki), to w tym roku postarali się tak, że szok. Walnęli jakieś wianki na ściany pod zacheuszki, bukieciki przyklejane do ławek, jakieś płachty wiszą też z sufitu, a całość utrzymana jest w biało - zielonych barwach. Wygląda to... kurcze, naprawdę nieźle:) Nie jest przesadzone, w sam raz. Do tego dojdzie moja dekoracja - czyli białe kwiaty w zielonych liściach - i kościół bedzie wyglądał.... ciekawie, tak myślę:-D Jak majowa łąka;) No ale już się z tej dekoracji nie wycofam:-D

Kurczę ale Ci zazdroszczę że to już za chwilkę a ja muszę czekać rok... :D