Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Vivienne

prosze help !!!

Polecane posty

Mam wielki problem , depilowałam sobie noge jakieś 2 tygodnie temu, powrastały mi włosy, na nodze mam istny koszmar, pełno ran,strópów, przecierałam to wodą utlenioną nic nie pomaga, nie moge znależć tych włosów igła by je usunąc , jestem załamana :((( nie wiem co mam robic! sama ich nie usune :(((((((((((((((

Gość przeciez napisała na początku
zrób sobie peeling pozadny

Gość Kiedyś miałam podobny problem
Zdradłam naskórek pumeksem :-O

Gość gfgffdgfd
to nie mozesz przez jakis czas w spodniach pochodzic

ale to jest tak ,ze jakbym zrobiła peeling czy tarła pumeksem, to krew mi lecie bo to są rany, które się goią i robi się strupek, a pod spodem nadal czuje rope i mnie bola :( a włosy sa pewnie baaaaardzo głęboko :( naprawde nie wiem co robic ;(

Na razie nie stosuj żadnych peelingów bo tylko sobie zaszkodzisz. Musisz poczekać aż się zagoi. po tym kremie pójdzie szybko. A potem pozostaje tylko maszynka jednorazowa i to za każdym razem porządnie wysterylizowana pod gorącą bieżącą wodą...

Prawdopodobnie doprowadziłaś do zapalenia mieszków włosowych, najlepszym wyjściem byłaby wizyta u lekarza dermatologa (przyjmuje bez skierowania). przepisze odpowiednie medykamenty, no chyba, że chesz mieć spaskudzone nżóki na same wakacje.