Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eeueueue

ważę więcej niż facet - koszmar!!!!

Polecane posty

najobrzydliwsze u faceta są "boczki" jak mu sie odkłada nad biodrami, jeso...to takie kobiece:D

ja jestem szczupły :) ale chyba będę musiał miec dziewczyne co waży więcej odemnie :O

bo z tego co piszecie dziewczyny szczupłe chcą miec dużych facetów :O a skoro ja mając 80 kg jestem chudy to muszę szukac sobie grubrzej dziewczyny :O

Gość maaaaaartus
Mam podobny problem tyle, że ja ważę i mierzę dokładnie tyle ile Ty wcześniej (62kg/170cm). Mój chłopak waży o 10 kg więcej przy wzroście 182. Niby to dość duża różnica, ale nie widać tego :( Ja wydaję się być o wiele grubsza i przez to mniej atrakcyjna mimo jego zapewnień o tym, że jestem najpiekniejsza i najzgrabniejsza...

Eee tam, parę osób przecież się wpisało do tego topiku :D Czy na ulicy chude dziewczyny chodza z samymi dużymi facetami? :P Zresztą 80kg to wcale nie tak mało, mój chłopak jak go poznałam ważył chyba 72kg a ma 190 cm wzrostu :P

Gość Ju...
Tiaa, Krem. Szukaj sobie kobiety ważącej ponad 80 kg.:o

Gość eeueueue
kurcze, ja przecież wiem że moja waga nie jest jakaś straszliwa, wiem że nie jestem otyła, wiem że mam tylko kilka kg za duzo, ale to nie stanowiło dla mnie AŻ takiego problemu zanim go poznałam. Jasne, wiedzialam o tym, ale przy nim nagle się czuję jak rotunda. On jest po prostu taki drobniutki... Przy innych facetach (wiekszych) czuję się dobrze.

Gość Ju...
Pewnie się przyzwyczaisz.:D Mnie też podobają się chudziutcy, nawet ważący więcej ode mnie. A zauważyłam, że większość ww. woli krąglejsze kształty.

Gość erii.
to go zostaw :o tylko ciekawe, czy ktos jeszcze zechce takiego kloca :o i czy bedzie cie szanowal tylko potem nie narzekaj

ale najgorsze jest to że mi podobają się szczupłe dziewczyny :O widocznie nie dla psa kiełbasa:O

Gość erii.
to sobie wez szczupla dziewczyne, jesli chcesz.

Gość eeueueue
słodziaczek - własnie to że jest wyższy powoduje, że wygląda drobniej przy swojej wadze :) ale fakt, jest wyższy i to przynajmniej jest plus Ju... - no problem w tym że mi się nigdy nie podobali chudziutcy, nigdy nie mialam chudziutkiego chłopaka. Nie poradzę nic na to, to po prostu nie jest mój typ... Tylko że stało się tak a nie inaczej - zależy mi na nim, jest świetną osobą i uwazam że wspaniale sprawdziłby się jako partner ... nawet na całe życie :) Tylko że będąc z nim tęsknię za tym uczuciem bycia "maleńką" w dużych męskich ramionach. Przy nim się czuję.... nie wiem... jakby on był dzieckiem? wiem że to chore 😭 nic na to nie poradzę.

Gość Ju...
Hi hi, spokojnie - przejdzie na Twoją kuchnię, to już zadbasz o to, żeby przybrał tu i ówdzie.:P

no i znow okazalo sie, ze dziewczyny wola misiowatych. Ide skoczyc z mostu

Gość onnn ile masz wzrostu
?

Gość Ju...
NIe wszystkie wolą misiowatych.

byc moze nie wszystkie, ale te na ktore trafiam wolą misiowatych.

Mi się nie podobają grubi faceci ale tacy, którym widać każdy mięsień i mają kaloryfer na brzuchu też nie :/ A my narzekamy na facetów, że są wybredni :D

Gość onnn ile masz wzrostu
to juz nie przesadzaj, waga ok