Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 888lloooo

Mój facet jest za chudy

Polecane posty

moj byly byl szczuplejszy od twojego ;) teraz mam prawdziwego faceta:P i jest o niebo lepiej:) bez zadnych zgryzliwosci:) faktycznie super jest czuc tez ciezar meskiego ciala:)

Gość pamparampara
bo facet ma byc facetem a nie flaga powiewajaca na wietrze :)

Gość never_mind
niech przypakuje, a nie pitoli, że z taką wagą mu dobrze.

taaa, mowcie mi jeszcze ... ehh

Gość ja nie wiem o co
chodzi z tym, że partnerzy powinni akceptować swoje ciało itp. bzdury. Jakby mi partnerka nie zwracała uwagi, że np. przytyłem albo waże 50kg i ogólnie, że źle wyglądam jak tak jest to tragedia:(

Gość Hermenegildaa
moj facet tez schudl..ale to jego wina bo zamiast isc na silownie woli grac godzinami na kompie!!! w ogole nie jest dla mnie atrakcyjny.Nie mam ochoty na seks z nim-tak jak autorka tego topicu:( a jak powie ze jest za chudy a ja przyznam mu racje to sie obraza! Faceci...

Gość kryształowa_kula
a mój facet jest szczupły. Je 5x więcej niż ja i nie może przytyć. I co? mam go rzucić bo ma taką przemianę materii. Kocham go takiego. Nie znoszę "misiowatych" facetów. Wiele razy słyszałam jego żal że tak bardzo chcę przytyć . Dziewczyno albo kochasz go takiego albo daj sobie spokój bo robicie sobie krzywdę na wzajem.

ale tu jest minimalna niedowaga :O litości a jak autorce to przeszkadza to niech od niego odejdzie i jeszcze jedno pewnie sama jest większych rozmiarów i mu zazdrości :D

Gość ochocccc
jak za chudy to powinien zmienic kobietę, bo pewnie jestes zołzą ;p

Gość krewetka144
matko tez pisalam na tej kafeteri posty i wszyscy mnie tu zadziwiją wszyscy sa załosni wysmiewaja nie potrafia zrozumien drugiego czlowieka! zal mi wszystkich

Gość gość
Jestes debilkom I sama wp*****lasz za durzo...szczuply zdrowy facet nie tylko jest lepszy w sexsie ale terz bedzie sexualnie dlurzej aktywny na starsze lata..a ty debilko po 40 bedziesz guwnem w lurzku z obwislymi cycami..celulozom na gyrach..oponom I rozluzowanom c***m ..o gembie ranej bez makijarza jurz nie wspomne...I wtedy on bedzie o tobje sie zalil jak go glupia p**do dawniej podniecalas a teras nie..I co dobrze ci bedzie ?..glupia pusta zolzo?..sex jest owocem milosci...a milosc nie jest szukaniem przyjemnosci dla siebje tylko znajdywanie przyjemnosci w radosci zadawanej osobje ktura kochasz..I tak na wzajem oboje sie uzupwlniajom...beznadziejna jestes oraz bardzo pusta.

Gość gość
No bo zakochałaś się w jego kilach, nie w nim, a jak kilów miej to i miłości ubyło. Ale z drugiej strony jak mawiali Rzymianie "de gutibus non disputandum"

Gość pomaranczlala
No słaba sprawa. Zacznij sama chodzić na siłkę, może się przyłączy.

Gość gość
oI5nbG1UGqYx8RC5IAbKuZG2