Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 888lloooo

Mój facet jest za chudy

Polecane posty

Gość 888lloooo

Widzę mnóstwo topików o tym że kobieta jest za gruba, że facet chce by jego dziewczyna schudla, a teraz nawet zobaczylam że dziewczyna się zastanawia jak zmusić faceta do odchudzania. A mój problem jest odwrotny. Gdy poznałam swojego faceta, miał 184 cm i 87 kg. Był idealny. Potem schudł i obecnie ma 70 kg i twierdzi że z taką wagą mu idealnie. :O Nie chce przytyć ani kilograma. Mi się on taki nie podoba. Jest chudy, nieprzyjemny w dotyku. Oczywiscie, kocham go, ale.... fizycznie przestał mi się podobac. Nie pociąga mnie już. W seksie... czuję jakbym kochala się z jakąś chudą dziewczyną, a nie z PRAWDZIWYM FACETEM. Prawdziwy facet musi mieć jakiś tam ciężar, uwielbialam kiedys gdy się kochalismy, leżał na mnie i czułam ciężar jego ciala. Teraz to taka wydmuszka. Mówilam mu aby przytył, ale powiedział że nie chce. Że tak sie czuje dobrze. Ok, ja rozumiem - najwazniejsze DLA NIEGO by czuł sie dobrze, ale co ze mną? Na ulicy zaczynam się oglądać za "większymi" facetami, a mój jakby nie dostrzega problemu. Jeszcze trochę i będzie wazyl tyle co ja, mimo że jestem sporo niższa.

Gość taka jedna niewydarzona
jeśli go kochasz to powinnaś go zaakceptować, bo to prawda, że najważniejsze, aby on dobrze się czuł w swoim ciele. postaw się w jego sytuacji, pomyśl, że chciałby, abyś ty przytyła, bo cię kocha ale go nie pociągasz. powiem ci tak: tak naprawdę, to to, co do niego czjesz, to nie jest miłość, co najwyżej fascynacja

Gość 888lloooo
Najgorsze jest to, że przez tą sytuację straciłam kompletnie ochotę na seks z nim i zaczynam zadowalać się z własnym kołkiem osinowym, którego co wieczór aplikuję sobie do pupy :0 Ale to jeszcze nic. Ostatnio moja znajoma Eleonora zaprosiła mnie na swój wieczór panieński na którym będzie śpiewał i tańczył niejaki Stefan. Podobno kawał faceta z niego, taki jaki lubię. Tutaj jego zdjęcie: http://www.voila.pl/304/fc2hl/?1 Na samą myśl jestem spocona!

Gość Iaromina
A ja mam pytanie, co sie stalo ze on az tyle kilogramow schudl? Moj facet tez wazy 70, ale przy wzroscie 174. I tez czasami mam wrazenie ze jest za chudy. To wyobrazam sobie jak Twoj musi wygladac.

Gość 888lloooo
Praca, wyjazdy, jakiś tam stres po drodze związany z jego rodziną... Schudł i jest teraz szczęsliwy - uwaza że lepiej wygląda. Ja uwazam że wygląda potwornie. :(

Gość Romualdo Ramirez
no to go rzuć i bierz się za Stefana. Innego wyjścia nie ma.

Gość erii.
czyli nie kochasz go, a zauroczylas sie w jego wygladzie. To wszystko :o A jak przeszkadza ci, ze kladac sie na ciebie, nic nie czuje, to kazd mu zalozyc plecak wypchany czyms ciezkim :o

Gość 888lloooo
no ale co wy gadacie? czy milosc to tylko zauroczenie dusz itd? PRzecież musze czuć pożądanie! Bez tego nie ma udanego związku! Czy sądzisz że jak facet pozna szczupłą kobietę, a ona potem przytyje do 180 kg to musi ją akceptowac, bo w koncu miłość wybaczy wszystko?

Moim zdaniem to że nie czujesz pożądania do niego, to nie wina tego że schudł, tylko po prostu coś się między wami zaczęło psuć. Nie da się tak po prostu przestać kochać człowieka. Na moim przykładzie. Zawsze lubiłam masywnych, dobrze zbudowanych i wysokich facetów. Zwłaszcza że sama też nie należę do bardzo drobnych (mam 1.70 wzrostu). No a mój narzeczony to zupełne przeciwieństwo tego mojego \"ideału\". 172 wzrostu, chyba z 65 kg wagi. I myślisz że w czymś mi to przeszkadza. Zupełnie. Czuję do niego i miłość i pożądanie, które nie słabnie, mimo tego że aktualnie to on jest chudszy ode mnie :) Radzę zastanowić się nad przyczynami tego dlaczego u Ciebie tak jest. Bo naprawdę nie chcę mi się wierzyć, że to tylko przez jego wygląd.

Gość zakapiur
moim zdaniem ten temat to prowokacja.

Gość a moze on schudl
ze stresu, ze ma dziewczyne kogos takiego jak ty?

Gość 888lloooo
czy ja napisałam że przestalam go kochać? :O:O Po prostu przestał mnie pociągać, nie mam wpływu na to co mi się podoba a co nie. Ta rzecz stała się ZALEŻNIE od niego. To nie jest np. utrata nogi, na co nie miałby wpływu. Schudł i nie chce przytyć (ostatnio jak zobaczył że ma kg wiecej, to przestał jeść kolację :O ) . Nawet jego rodzice mowią że jest za chudy, a on dalej swoje. Wygląda brzydko i nie zmuszę siebie samej by mi się taki podobał.

Gość Zakapiur
Odejdź prowokatorze!

Gość 364
sluchaj pustaku, facet ma w miare prawidlowa wage, co innego, jak sie kocha, to sie do niczego drugiej osoby nie zmusza, a juz na pewno nie mowi, co ma robic, byle bys ty byla zadowolona albo go akceptujesz, albo won.

Gość gngnvmnhjhjkui8
biedny c.r.e.a.m, zaraz tu przyjdzie i sie zalamie:(

Gość gngnvmnhjhjkui8
tzn nie mam na mysli ze autorka to jego dziewczyna tylko ze jakas laska pisze ze jej facet jest za chudy:P ja tam lubie chudych-nie chcesz go to mi daj:D

Gość uppuppupupu

Gość pudelmania
Popieram MAline. :) Dokarmiaj go, podsuwaj mu pod nos jakies frykasy, niby z czystej troski ;)

Gość bohemian
No coz dlaczego to autorka ma dokonac wyboru- albo akceptacja i zadnego ale albo inny? Niech facet sie dowie ze taki Cie nie pociaga i ma wybor, albo byle jaki seks lub w ogole albo niech przytyje. Kochac wiadomo ze bedziesz, ale jak uprawiac seks z kims kto nie pociaga? Przeciez poswiecac sie nie bedziesz..

Gość bohemian
"erii. czyli nie kochasz go, a zauroczylas sie w jego wygladzie. To wszystko " co za bzdura:/ a co ma milosc do pociagu fizycznego? ludzie mnie zadziwiaja

Gość bohemian
"Moim zdaniem to że nie czujesz pożądania do niego, to nie wina tego że schudł, tylko po prostu coś się między wami zaczęło psuć. Nie da się tak po prostu przestać kochać człowieka. " kolejna to samo, zalamka :/

Gość weroniczekmmmmm
to wez mi go oddaj, uwielbiam chudych facetow :P zasada: jak facet/baba schudnie to druga polowa ma akceptowac i nie gadac nic i kochac ale jak facet/baba utyje to druga polowa ma prawo zadac schudniecia a w razie odmowy odejsc od kaszalota