Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Juuuuussss

gęsty biały śluz w dni płodne...

Polecane posty

Gość Juuuuussss

Zawsze w dni płodne miałam...ciągnący przezroczysty sluz od 3 miesiecy juz takiego nie mam wogole...wystepuje tylko biały i gęsty nawet wtedy kiedy przypadaja mi dni płodne.:(a chcę zajsc w ciąże...czy mając taki śluz moge zajsc w ciąże???

Gość Juuuuussss
nikt tak nie miał?:(

gęsty biały miałam w czasie ciąży, a nie masz innych objawów? swędzenia, nieprzyjemnego zapachu? może to grzybica - idź do lekarza

Gość Juuuuussss
Ostanio leczyłam własnie...grzybice pochwy:/ ale taki sluz...miałam jeszcze wczesniej zanim dopadła mnie ta grzybica...boje sie ze juz nie bede miala tego płodnego ciągnącego sluzu:(

Gość Juuuuussss
a w ciązy niestety nie jestem...robilam test 2 tyg temu i byl negatywny

Nawet całkiem zdrowa kolbieta miewa cykle bezowulacyjne...może włąśnie Ty takie masz w tym momencie? Ewentualnie zrób beta HCG jezeli nie jesteś pewna co do ciąży bo...przypominam, że nie ma czegoś takiego jak okres(miesiaczka ) i jednocześnie ciąża! Mogą byc plamienia (czasem nawet dość spore)ale to nie okres! A najlepiej zrób sobie badanka hormonalne w 3dc i będzie wiadomo o co chodzi:-)

Gość Juuuuussss
no powiem ze moj ostatni okres był bardzo dziwny...bo trwał zaledwie 3 dni a nie jak dotąd nawet 7 dni był dziwny....po tygodniu zrobiłam test ale wyszedl negatywny:( jedyne co przyszło to grzybica pochwy...