Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ellwen

Problem! proszę o odpowiedz

Polecane posty

Gość Ellwen

Co to może oznaczac jak w środku opakowania tabletek boli mnie brzuch tak jak przed miesiączka i bardzo pogorszylam mi się cera i w ogóle niezbyt dobrzę się czuję:( proszę o odpowiedź

Gość Ellwen
Nie wiem czy ma znaczenie, ze jem kiszone ogory polane masa czekoladowa, posypana siekana drobno cebula oraz salatke sledziowa z wisniami i keksem. :(

Gość Ellwen
prosiłam o poważne odpowiedzi a nie podszywanie się.....

Gość pani gumka
tabletek anty?

Gość llola
moze to oznaczac ze te tabletki ci nie sluza i powinnas zmienic na inne

Gość Ellwen
tak

Gość Ellwen
tylko że te tabletki biore już rok a wcześniej tak nie bylo:(

Gość to znaczy że jezdeś w cionży

Gość pani gumka
jakei bierzesz? wiesz skutki brania nie musza sie ukazywac odrazu. tez mi się wtdaje że może być od nich. a robiłaś jakies przerwy?

Gość Ellwen
biore Diane-35, nie robiłam przerw, a w czwartek ide do lekarza je zmienic

Gość pani gumka
właśnie powninnas przede wszytskim do lekarza isć. o diane słyszałam dużo złego. ile masz?

Gość Ellwen
no ja właśnie się też naczytałam wielu rzeczy o tych tabletkach:/ ille mam lat? 20

Gość pani gumka
w tych tabsach jest bardzo duza dawka hormonów. lekarz przed robił Ci jakieś badania? wyadje się że w tak młodym wieku odpowiednia jest minimalna dawka taka jak np. w novynette.

Gość pani gumka
hm tylko ze ja przestałam juz prac anty. bo skutkiem było wypadanie włosów. i wypado mi ich tyle ze bez komentarza...mam patyki na główie ;/

Gość Ellwen
nie miałam żadnych badań (typu krew itp.) przez cały okres ich brania:/ a u lekarza byłam kilka razy:/

Gość Ellwen
żartujesz chyba??! mi ostatnio zaczęły wypadac strasznie:/ ale nie myslałam ze to moze byc od tego:/

Gość palindronka
ja tez mam diane i tez mnie od polowy opakowania brzuch bolal i jedna piers tak bardzo bardzo mocno :o teraz jets mi slabo spie po 12 h chodze spac po godz 22 i ciagle jestem niewyspana na dodatek apetyt tak mi sie podniosl ze szkoda gadac :o w ciazy na pezno nei bede bo biore tabsy i gumki dodatkowo wiec to bylby straszny pech :o.a diane mam na cere bo mam straszne problemy ..kurde we wtorek ide na wizyte

Gość pani gumka
no to uwierz mi że z długich zdorwych ładnych włosów zostały mi takie cieńki ze zal na nie patrzeć. nie biore tabletek od października juz włosy nie wypadają to fakt. i czekam aż wróca do normy..ale ile można czkeac ;/ słuchaj idź do lekarza jak najszybciej skonsultuj itp. wbrew pozorom że antykoncepcja jest super to ma full negatywnych stron. więszosc lekarzy Ci powie ze właśnie najczęstszym skutkiem jest wypadaine włosów. kja teog nie wiedziałam ;/

Gość Ellwen
no ja tez tego nie wiedzialam:/ kurcze wystraszylas mnie troche:/ ale dzekuje bardzo za odpowiedz:) palindronka--> ja tez miałam diane głównie na cere

Gość pani gumka
sorki jak wystraszyłam tylko poprostu powiedziałam jak było u mnie. a poza tym nie miałam żadnych skutków a stosowałam novynette. i największym plusem był swietny sex z moim chłopakiem bez obaw itp. ale teraz wrócilismy do gumek. juz nei jets tak na luzie ale i tak spoko.narazie nie chce brać antykoncepcji moze keidyś ;)

Gość Ellwen
teraz to i ja myślę o przerwie:/ ale znow wracac do gumek? bleeeee...niezbyt mi sie to podoba:P

Gość pani gumka
nom. sex jest zupełnei inny. i bez stresu. chociaz słyszałam o przypadkach które zaszły w ciążę przy braniu tabsów...niby prawidłowo ...jakoś mi się nie chce w to wierzyć.

Gość Ellwen
no ja też w to nie wierze, ze prawidłowo, ale na kogos trzeba zwalic jak się już zajdzie:P a seksu z gumka nie znosze:/

Gość pani gumka
kurcze..dobra jak zeszłyśmy na temat seksu to...takie pytanie mało intymne :P podczas stosunku masz orgazm? ja jeszcze nie miałam. miałam tylko przez łechtaczkę. :(

Gość Ellwen
ja to samo:( niestety:( i to mnie załamuje:(

Gość pani gumka
buu dobra ja musze lecieć. pa ;)

Gość Ellwen
pa:) i jeszcze raz dziekuje za odpowiedz:)

Gość palindronka
to jak zjechalysmy na taki ciekawy temat.to ja poodczas ostatniego raazu prawie bym doszla bylo mi tak dobrze ze prawie plakalam ze szczescia myslalam ze eksploduje...az tu nagle moj chlopakk wyciaga pindola i mowi ze krew mi leci :o miala ktoras tak?

Gość Ellwen
o kurcze:/ to nieciekawie:/ ja tak nie miałam

Gość Ellwen
ale ciesz się ze miałas juz chociaz namiastkę tego:) ja jeszcze nie:(