Dorota Robaczewska-Rabaczefska 0 Napisano Maj 6, 2008 a)4x=16+8x b)5x+15=45 c)3x+3=x-3 powiecie mi jak to zrobic:(? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cup of coffee 0 Napisano Maj 6, 2008 :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ile masz lat dziecko Napisano Maj 6, 2008 i kto cie tu wpuscił? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość A TAK Napisano Maj 6, 2008 nie umiem:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no powiedzcie jej 0 Napisano Maj 6, 2008 x=-4 x=6 x=-3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość głupie kafeteriuszki Napisano Maj 6, 2008 łykają każdą prowokację :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorota Robaczewska-Rabaczefska 0 Napisano Maj 6, 2008 ale jakei działania wykonac,jutro mam z tego sprawdzian musze sie pouczyc :( a z lekcji nie rozumiem :( chodze na korki ale tylko w czwartek :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ile masz lat dziecko Napisano Maj 6, 2008 hahahaha biedactwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bejbe Lilly 0 Napisano Maj 6, 2008 ja wiem:p a) 4x-8x=16 -4x=16// -4 x= -4:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorota Robaczewska-Rabaczefska 0 Napisano Maj 6, 2008 dziękuję :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bejbe Lilly 0 Napisano Maj 6, 2008 Kumasz Dorcia?:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach