Gość mymu Napisano Maj 6, 2008 mialam straszny dzien.ledwo zyje. jak sie zrelaksowac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pudełko 0 Napisano Maj 6, 2008 joga, kąpiel, melisa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wariatkowo moje Napisano Maj 6, 2008 CISZA, ZAMKNIECIE OCZU,SEN Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 22, 2018 taki solidny relaks czasem by się przydał... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 22, 2018 Jeśli czujecie się zmęczone i "wyplute" po trudach codziennego dnia, to na Waszym miejscu poddałabym się odnowie holistycznej. Coś takiego powinno Was nakierować na właściwy tor, ułożyć myśli i spokój ducha. Sama miałam przyjemność uczestniczyć w czymś takim w http://www.siodmylas.pl/ . Zdala od zgiełku, blisko natury. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asienka85 0 Napisano Wrzesień 3, 2021 Słowo relaks to mówi wiele. Wiele ludzi relaksuje się oglądaniem telewizora, inni spacerem długim w lesie, a jeszcze inni idą biegać. Jak ja jestem padnięta, wszystko mnie boli i mam wszystkiego dość to używam takiego czegoś jak Mata medivion cosy mesh . Bardzo fajne urządzenie możesz używać je wszędzie. Jest wygodna, funkcjonalna. Sprawdź a nie pożałujesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach