Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła matka może

Chcę mieć dziecko - jak znaleźć odpowiedniego dawcę spermy?

Polecane posty

Ja bardzo chętnie pomogę jakieś kobiecie, jestem zdrowym, inteligentnym młodym chłopakiem - chyba przystojnym więc dziecko miałoby dobre geny, zrzekam się ojcostwa. Sex nie wchodzi w grę!! Jeśli byłaby jakaś Pani zainteresowana to proszę o kontakt.

Gość bubu78
Jest też serwis będący polskim odpowiednikiem tego całego cyruisa: dawcy-spermy.pl Ogłaszają się tam dawcy nasienia. Podają wszystkie przydatne informacje, takie jak wiek, waga, wzrost, charakter, wykształcenie, zawód, stosunek do używek i wiele więcej. Czasem jest też zdjęcie. Niektórzy pomogą za free, inni oczekują pewnej opłaty za swoje "usługi".

Gość No tak ale mają bardzo ubogą
ofertę. Ci mężczyźni są w większości przypadków niscy - najwyższy ma tylko 193 cm wzrostu. Mało też tam konkretnych zawodów u ludzi legitymujących się wykształceniem wyższym - bo jeśli ktoś deklaruje posiadanie takowego, przy czym nadmienia że ma wolny zawód (najczęściej wybierana pozycja w tym serwisie), to równie dobrze może być po jakiejś Wyższej Szkole Lansu i Bounceu, a nie żadnej szanowanej uczelni publicznej. Nie ma tam prawników ani lekarzy ani nawet nikogo na kierowniczym stanowisku, czego nie można powiedzieć o Cyrosie. Wiem, że różni te serwisy skala, koszt usług i być może staż pracy - polski serwis wydaje się być młody i wciąż rozwijający się - jednak ta uboga oferta daje nieco do myślenia. Jeśli jesteś pracownikiem tego polskiego serwisu, to gorąca prośba do Ciebie i kolegów: uwzględniajcie przy pozycji "wyższe wykształcenie" rodzaj uczelni jaką skończył dawca (czy jest to uczelnia państwowa czy niepubliczna), kierunek studiów (nie na wszystkie ciężko się dostać), +/- średnią uzyskanych ocen (innymi słowy jak ta osoba sobie radziła w szkole), a przy pozycji "specjalista" itp. niech uczestnik określi jakiego rodzaju wykonuje zawód, z jakiej dziedziny jest specjalistą i jaką zajmuje pozycję w miejscu pracy/korporacji. Piszę o tym, bo wbrew temu co możesz sądzić, jest to bardzo ważne dla zainteresowanych rodzin, jeśli dajmy na to są to rodziny inteligenckie z wysokimi aspiracjami naukowo-zawodowymi.

Gość 1987przystojny
hej jesli potrzebujecie odpowiedniego dawcy odezwijcie sie,,,gg.8010934 mlody 23lata przystojny i zdrowy... jestem do Waszej dyspozycji

Gość upppppppppppppppppp
czytam ten przedostatni post i nie moge uwierzyc. kurcze czy wy myslicie ze jesli dawca bedzie spelnial te wszystkie wymagania to dziecko bedzie och i ach????? przeciez jest tyle chorob wad genetycznych nawet wsrod rodzicow po wyzszych studiach w rodzinach inteligencich naukowych itp. tak ze niby te dobre genyktorych szukacie nie sa zadna gwarancja

Gość Kreit
Witam, pomogę parze lub kobiecie chcącej mieć swoje potomstwo, a nie mogącej z powodów takich jak np. związek lesbijski, brak płodności partnera. Jestem 22-letnim przystojnym szatynem o niebieskich oczach, 178cm wzrostu. Grupa krwi 0 Rh+ , nie pale i nie pije, oraz nie zażywam narkotyków. Ogólnie zdrowy. Mogę dojechać w każde miejsce Polski Więcej informacji udzielę gdy do mnie napiszesz kreit@wp.pl

Gość szymon525
ja wam zrobie szymon525@interia.pl

Gość macg
Witam Panie/Pary stojące przed problemem z realizacją rodzicielstwa. Jestem gotów pomóc na zasadach anonimowości.Szatyn 181/70 Gr.Krwi ARH+ Jestem żonaty, mam dwoje dzieci -Córkę oraz Syna.Jestem honorowym dawcą krwi-Zdrowy w 100 % bez chorób genetycznych w rodzinie. Wszelkie konkretne informacje udziele pocztą elektroniczną .Pozdrawiam Maciej macg67@wp.pl

Gość gaspardio
Mogę pomóc zajść w ciążę kobiecie za odpowiednie dofinansowanie... Nie partycypuję w kosztach utrzymania potomstwa... Wszelkie informacje pod numerem maila gaspardio@op.pl. Ja- woj. lubelskie, wykształcenie wyższe, inteligentny, grupa krwi B Rh +, zdrowy, bez jakichkolwiek chorób w przeszłości...

Gość matiz1313
19-letni chłopak z Tarnowa i nie; tylko zapłodni kobietę drogą stosunku seksualnego i rowniez odda nasienie . Młody, bezdzietny, przystojny. Żadnych nałogów, chorób, schorzeń, Oferuję pełną dyskrecję. Więcej informacji pod adresem email:matiz1313@interia.eu< br />

Gość do matiza
matiz po darmowe ruchanie to idź na dyskoteke a nie bierzesz sie za cos takiego

Gość pomoge
Chętnie odsprzedam moje nasienie... Kokos22@onet.eu

No dziewczyny, szukajcie przez bank spermy lub ogłoszenia - i facet powinien przedstawić wyniki badań. Chcecie dziecko z AIDS?

Gość dojrzały wesołek
Sposobów jest wiele,odpowiem na każde pytanie. Czekam na e-maile : marjol-100@tlen.pl

Gość Radek91
oddam nasienie mam aktualne wyniki badań pisać na e maila ma 20 lat śilny przystojny wykształcony. reszta e-mail

Gość ale glupia babaaaaaa
rozwalić piżdzisko na ulicy i nie patrzeć kto rąbie

Gość zastanowcie sieeeee
głupie chłopaki, i co, będziecie później płacić alimenty, bo nawet badania DNA wykażą, ze to wasze dzieci

Gość oddamSpermę
Zapłodnię kobietę. Zdrowy, zadbany wykształcony. koszt to 500zl. pisac na oddamsperme@gazeta.pl

Gość longway
32lata, wysoki 198cm, zdrowy, dobrze zbudowany,inteligenty, ukończone wyższe studia, oczekuję poważnych ofert,zapraszam do kontaktu to nic nie kosztuje :)

Gość szpakowaty
jak chcesz spermę to sobie weź w dowolny sposób jaki ci odpowiada wszystko gratis.

Gość 35 lat
Szukam przyzwoitego pana - nie egoisty!! wykształcenie min śr, zaradnego, uczciwego, bez chorób - na dawcę. Związek jak i stosunek wykluczone. Uczciwe oferty na forum.

Gość ab189
Poszukuję taty dla mojego Maleństwa - bez zobowiązań, bez alimentów, bez dalszej znajomości. Jestem ładną, zadbaną kobietką przed 40-tką, niezależną finansowo i bardzo pragnę dziecka. W 100% jestem zdrowa (przed podjęciem tej decyzji przebadałam się). Poszukuję wysokiego, szczupłego bruneta, z wyższym wykształceniem. Chętnie już posiadającego dzieci. Ważne jest też, aby był zdrowy, bez nałogów; Jeśli znajdzie się kandydat; proszę o meila wraz ze zdjęciem ab189@wp.pl, proszę dopisać grupę krwi oraz przybliżone miejsce zamieszkania. Tylko poważne oferty! Pozdrawiam.

Gość ab189
Poszukuję taty dla mojego Maleństwa - bez zobowiązań, bez alimentów, bez dalszej znajomości. Jestem ładną, zadbaną kobietką przed 40-tką, niezależną finansowo i bardzo pragnę dziecka. W 100% jestem zdrowa (przed podjęciem tej decyzji przebadałam się). Poszukuję wysokiego, szczupłego bruneta, z wyższym wykształceniem. Chętnie już posiadającego dzieci. Ważne jest też, aby był zdrowy, bez nałogów; Jeśli znajdzie się kandydat; proszę o meila wraz ze zdjęciem ab189@wp.pl, proszę dopisać grupę krwi oraz przybliżone miejsce zamieszkania. Tylko poważne oferty! Pozdrawiam.

Gość dawca
jeśli chcesz dziecko to ja zrobie i nic nie bede oczekiwał jestem młody nie głupi chłopak...nieche zarabiać chce tylko darować komuś szcześćie....krzysiek7ch@interia.eu

Gość dawca
Żeby trochę dorobić oddawałem spermę w Warszawie, ale jakiś debil nagrał cały proceder i umieścił to video w sieci, widać tam moją twarz. Czy da się jakoś skasować czy zablokować nagranie ze mną z tej strony, gdzie mam się skarżyć?? Oto ich strona - http://filmsline.com/sexpolska/sperm.php napisałem już tam do administratora, ale mi odmówili!!!

Gość dawca
sprzedam sperme w duzej ilosci kobiety pisac oto mail sliwka1103@interia.pl czekam na wiadomosci

Gość rgdfgfdbghghgfn
jakie to ok,swiadome,madre dziewczyny,kobiety,bez tych chujowych pryczków,ale to trzeba miec kase,ja wam zycze duzo szczescia.ja nie moglam bo moj exukochany sk...powiedzial,ze cos innego jest wazniejsze dla niego....serce mi jakby zamarzlo,jakas taka smierc....nie chcial nas zegnaj sk..

Gość slavomiro
Witam, jestem kulturalnym, miłym, odpowiedzialnym, wykształconym facetem mającym 27 lat i już jednego dzidziusia, chętnie pomogę potrzebującej Pani lub parze, liczę na dyskrecję. W razie zainteresowania i pytań proszę pisać, markiz1970@o2.pl.