Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła matka może

Chcę mieć dziecko - jak znaleźć odpowiedniego dawcę spermy?

Polecane posty

Kurcze to faktycznie pogmatwana sytuacja ale masz racje lepiej bedzie jak nikt sie o niczym nie dowie tylko teraz pytanie czy wytrzymacie tą presje i czy bedziecie w stanie sobie poradzic.

Gość byk dojny
podajcie adres mogę podesłac gumę z materiałem genetycznym

Gość ciekawska ania
zanim dojdzie dzieci już poumierają

Gość byk dojny
dobra, poświęcę się i zaaplikuję bezpośrednio w sterylnych warunkach, świeżej pościeli. Pełny profesjonalizm - nie bede podglądał

Gość kropeczka abc
czesc dziewczyny jestescie jeszcze, bo ja dopiero dzisiaj moglam dolaczyc. Widze, ze tu jednak kandydaci sie zglaszaja, chociaz jednego sploszyłyscie ajjj :) byk dojny napisz cos o sobie najpierw oki? czekamy

Gość kropeczka abc
buu nie ma Was?? pewnie juz z nowymi kandydatami ten tego ;)

Gość autorka tematu......
jestem :D

Gość do 30-stek
poszukaj w smeitniku pelnych prezerwatyww i wlej do zbiornika:D:D:D

Gość kropeczka abc
do 30-stek sama se poszukaj. To co tam dziewczyny z wami, jak idzie szukanie ;)?

Gość Dawca
Może mógłbym tobie pomóc.odezwij sie ustalimy szczegóły.

Gość jjarekk
sprzedam sperme tanio jestem zdrowy pełna prywatność chcesz kupić napisz do mnie ftpl@wp.pl

Gość truskawkaaaaaaaaaaa
up podnosze fajnie sie czytało:)

Gość mama smoka
radze wyjechać gdzieś na urlop i tam poznać pana....spróbować zawsze można :)

Gość ram_
30sto latek zdrowy sląsk. Pomogę zostac mamą. r_a_m@wp.pl pozdrawiam

Gość kiedyś też
Niebawem kończę 38 lat, to już ostatni dzwonek na dziecko. Mój ex nie czuł się gotowy, mimo czterdziechy na karku. Wiem, że większość banków nasienia w Polsce nie chce robić inseminacji samotnym kobietom. Faceta z ogłoszenia się boję - był artykuł w 'Przekroju', dziewczyna poznała takiego na forum, przyszedł... miał 50 lat a nie 25 jak pisał, i z miejsca przyłożył jej nóż do szyi. Zastanawiam się nad tym, o czym pisała Mama Smoka: wyjazdem na urlop. Może nawet gdzieś dalej. Turcja? Egipt? Nigdy nie uprawiałam seksu bez miłości, wiem, że byłoby mi trudno... ale coraz poważniej biorę to pod uwagę. Facet wtedy nigdy się nie dowie, że ma dziecko... Tylko bardzo boję się chorób, HIV-a itp. Wolałabym bank spermy... Czy wiecie o takim, który w Polsce traktuje kobiety samotne normalnie?

Gość Dawca
Jestem dawcą nasienia. Wszystko możemy uzgodnić. Nie oczekuję rekompensaty finansowej. Zapraszam zainteresowane panie nnn2003@interia.pl

Gość antekkk
widzicie dziewczyny chętni na sex bez zobowiązań zawsze sie znajda :)

Gość Nasienie
Pomogę,napisz na adres

Gość tdorian
chetnie wam dam nasienie zapraszam

Gość Chcę być mamą
Jest tu ktoś jeszcze? Ja mam 25 lat, jestem młodą, atrakcyjną kobietą, która niestety przycjąga tylko nieodpowiednich mężczyzn. Od 2 lat pragne zajść w ciąże i coraz częściej myśle o samotnym macieżyństwie - w końcu facet nie jest mi potrzebny by spełnić moje marzenia (poza zapłodnieniem) mam prace, mieszkanie i wiem, że byłabym dobrą matką. Myślałam o tym aby umówić się z kimś z internetu w którymś z hoteli (innym mieście niż moje czy wybranego dawcy) i załatwić sprawę w czasie owólaci. Co mi tam, że obcy i to sex bez miłości - za to otrzymuje efekt, w postaci ślicznego dzidziusia, które będę mogła wychowywać i kochać przez całe życie. Boję się tylko chorób: ale to może załatwić badanie. Co o tym myślicie?

Gość Foru
Forum www.kathleen.fora.pl

Gość ultimo
jeżeli nadal myślisz o czymś takim to napisz do mnie na e-maila... ultimo2000@o2.pl Nie jestem poszukiwaczem tanich wrażeń, szybkiego sexu albo pieniędzy - chcę po prostu pomóc... Naprawdę wiem jaki jest to dylemat dla kobiety Dlaczego, co mną powoduje to nie będę tutaj pisał - może na e-maila. pozdrawiam!!!

Gość Carmelina123
Dziewczyny zastanówcie się nad tym co chcecie zrobić, mnie ojciec mojego dziecka zostawił dla innej kobiety, jak bylam w ciąży. Teraz moja córeczka ma 2 miesiące i wychowuję ją sama, ale wierzcie mi że o niczym bardziej nie marzę żeby pojawił się ktoś kto nas pokocha i będzie ją wychowywał razem ze mną, żeby moje dziecko mogło mówić tato, żebyśmy budzili się we trójkę, we trójkę chodzili na spacery itp...niby takie proste marzenia, ale niestety mało realne :(

Gość KUBA 23 Poznań
Hej mamo ja ci moge podarować moje nasienie pozdrawiam masz meila : catering24@wp.pl

Gość Zdrowy_Dawca
Witam i o zdrowie pytam :)

Gość chelmianin30
do chce byc mama chetnie ci pomoge mam dwójke slicznych pociech napisz mi na maila odpowiem moge wysłac reklame swoich produkcji hhehehe pozdrawiam

Gość Aaaaaaaaaaaaaa25
cześć wam Pozdrawiam wszystkich. Ja miałam podobny problem, chciałam mieć dziecko. Mój delemat (jak do diabła tego dokonać) rozwiązała rozmowa z moim najleprzym przyjacielem. Gdy dowiedział o moim problemie zaczął żucać pomysłami, ale po tygodniu sam się zaoferował aby mi pomóc. Jego jedynym warunkiem było abym pozwoliła mu na częste kontakty z dzieckiem. Dziś mija tydzień, jeszcze jeden i będę wiedzieć czy się udało. Trzymajcie kciuki Jeśli macie dobrych przyjaciół, którzy mogą wam pomóc, może warto żucić kilka aluzji wkońcu lepiej żebyście znały faceta, który może też wam w przyszłości pomóc, choćby przy popilnowaniu malca

Gość mario10216110
Witam serdecznie Wszystkich pragnących Dziecka. Mam 31 lat, wyższe wykształcenie, brązowe oczy i ok. 175 cm wzrostu. Mieszkam w Katowicach. Jestem w pełni zdrowy i chcę pomóc bo wiem, że mam dobre geny. Mam dwoje ślicznych i zdrowych Dzieci. Mogę pomóc jedynie w Katowicach lub jego okolicach. Zapraszam do odpowiedzi jedynie Panie, które są zdecydowane na Dziecko, mają zrobione badania i są zdrowe oraz mają warunki by dobrze wychować Dziecko. Wszystkim na forum życzę spełnienia marzeń:)

Gość hobiefan
Witam! Jestem ojcem dwojga ślicznych dzieciaków. Wiem jak bardzo można pragnąć dziecka, gdyż moja siostra od dawna bezskutecznie stara się zajść w ciążę. Jej z oczywistych względów nie mogę pomóc ;-). Może jednak uda mi się pomóc którejś z Pań. Proszę o kontakt na mail hobiefan@wp.eu. Pozdrawiam serdecznie

Gość aniab.
śmieszą mnie ogłoszenia Panów tu pojawiajace się. spermę można dostać bez problemu - chętnych jest na pęczki. problemem jest jakość tej spermy. kiedy ja szukałam dawcy zrobiłam ostra selekcję kandydatów - większość chętnych niestety prezentowała zbyt niski poziom intelektualny a wiadomo że geny sa przekazywane dalej... mój dawca to piekielnie inteligentny facet, wykszałcony, wysportowany, grający na instrumentach. ważna była grupa krwi: najlepsza jest 0 bo może się łączyc z każdą inną. ważne było że to ojciec slicznej pary dzieci. mojemy mężowi podobało się, że chłopak ma smykałke do piłki noznej, nart i ogólnie sportu. dla mnie ważne było że dziewczynka to grzeczny aniołek mająca talent językowy oraz grająca na pianie od 6 roku życia. do tego pływająca i jeżdżąca na nartach. dawca bez nałogów, zdrowy i bardzo przystojny co dało dodatkową przyjemność w trakcie naszych \"działań\". udało się - jestem w ciąży i spodziewam się upragnionego dzieciaczka. jestem szczęśliwa - mąż także nie może się doczekać. dziewczyny - nie bierzcie przypadkowych kolesi z sieci szukających darmowego sexu czy mocnych wrażeń. warto popytać i wybrać kogoś z polecenia. mój jest drogi - kilka tysięcy zlotych ale wart każdych pieniędzy. jeżeli mogę slużyć radą, wsparciem, pomoca w przełamaniu stereotypów - piszczie na gg: 9464122. pozdrawiam Was i trzymam kciuki :-)