Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła matka może

Chcę mieć dziecko - jak znaleźć odpowiedniego dawcę spermy?

Polecane posty

Gość ogier12
Witam ja moge pomuc pani wtym dam pani swoje nasienie ,mam 2 cureczki mam36 lat to muj tel 514931245

Gość .. brak mi słow
Sznowne Panie, nie będę owijał w bawełnę , moja żona choc mnie zna nie pochwaliłaby tego, ale jestem na chwilę obecną jedynym żywicielem rodziny, zarabiam nie mało , ale od pół roku dług stale rośnie, te święta to dla mnie nadto za dużo, a nie powiem dzieciom że nie ma prezentów, kolejny kredyt jest ponad moje możliwości (bo umiem liczyć) i choć wiem że jedna premia może wyrównać straty to od równego kwartału nici :(, Boże dopomóż. Nie kocham żadnej z was i nie mam zamiaru, ale w szczycie desperacji szukam Pani (dojrzałej) nie nastolatki, która za zapłodnienie jest wstanie wesprzeć mnie jednorazowo finansowo w kwocie 1,5tys. zł. Mam 34 lata, jestem żonaty 12lat, mam dwie przepiekne córki (złote loki i to takie fest) zdrowe, palę naprawdę okazyjnie a wódki nie lubię ... wino i piwo jeszce ok , ale to wszystko, mam szaro.zielono/niebieskie oczy choc młodsza córka ewidentnie ma jasno niebieski po mnie (żona szaro-zielonkawe). Obie córki planowane i każda po jenym "wystrzale" , tak więc liczę że i na tym sie skonczy, jeśli nie to do trzeh razy szuka, szczegóły na maila narrator11@o2.pl ... jeste, z rodziny katolickiej i najbardziej mnie boli że to będzie moje dziecko, tak więc muszę mieć zapewnienie że dziecko nie trafi do domu dziecka, bo mi serce pęknie i wszystko wyjawię żonie ... nie wiem co dalej napisać, proszę o pomoc i sam ją oferuję. Marcin.

Gość Olsa
ja Was laski nie rozumiem, przeciez sa banki spermy, o co chodzi?

Gość pragne dzidziusia
Ja rowniez bardzo pragne miec dziecko, ale mam wiele obaw. Jestem samotna kobieta w wieku 33lat, do tej pory nie udalo mi sie ulozyc zycia u boku zadnego mezczyzny, nie chce juz dluzej czekac. Boje sie jednak czy nie trafie na jakiegos naciagacza, lub innego nieuczciwego mezczyzne, ktory po urodzeniu dziecka pojawi sie w moim zyciu i bedzie chcial pieniedzy grozac ze mi odbierze dziecko lub wniesie o ustalenie ojcostwa i wizyty z dzieckiem. Jesli cos takiego sie zdarzy wiadomo ze nigdy sie nie skonczy, slyszalam juz takie historie. Mezczyzna grozil ze ujawni wszystko rodzinie i znajomym, ze osmieszy kobiete, grozil jej i szantarzowal. Mam pytanie do przyszlych mam, czy sie tego nie boicie, czy bralyscie pod uwage taka ewentualnosc. Jak sie przed tym zabezpieczyc?

Gość pragne dzidziusia
Do Olsy. Tak, rzeczewiscie sa banki spermy, tylko nie wiadomo jakiego pochodzenia jest ta sperma, czy oddal ja pijak, zlodziej, gwalciciel a moze seryjny morderca lub jeszcze inny szaleniec, celem rozsiania swego nasienia lub za korzysc materialna. Nie da siew tego sprawdzic, nie wierze w procedury zprawdzania dawcow, latwo je obejsc. Slyszalam nawet o przypadku, gdy nasienie bylo zarazone wirusem HIV. Pozatym wole widziec naocznie jak wyglada przyszly ojciec mego dziecka i co soba reprezentuje.

Gość maksymilian012
Chętnie mogę pomóć w zamian za zwrot kosztów dojazdu. Gwarantuję i wymagam pełnej dyskrecji ponieważ jestem żonaty i mam dzieci. Mam 33 lata, 195 cm wzrostu, oczy niebieskie, wykształcenie wyższe techniczne (mgr inż.), normalna budowa ciała więcej informacji podam osobom zainteresowanym. Proszę pisać na adres maksymilian012@wp.pl

Gość sure33
Kandydat na dawce spermy. Mam 30 lat, 181 cm, 83kg, piwne oczy, atrakcyjny wyglad. Grupa krwi 0RH- Matura, wykonuje wolny zawod, inteligencja ponadprzecietna. Bylem badany podczas oddawania nasienia w London Bank Sperm. Jestem zdrowy i plodny. Mam dwoje dzieci w Polsce i jedno w Angli. Sa zdrowe i silne. Mieszkam w Londynie. Mozliwosc przyjazdu na dwa tygodnie do mnie. Zaplodnienie dokonywane jest przez inseminacje lub naturalnie w konfortowej atmosferze. Zapraszam do kontaktu na e-mail;ja.spermdoner@yahoo.com po wiecej informacji. GG.45555529 www.hyips111.wix.com/bank-spermy Pozdrawiam

Gość dawca spermy 33
Pomoge w zaplodnieniu tylko naturalne s.x. Mam 33 lat,wzrost 182 cm,83kg,niebiesko-zielone oczy,ciemne wlasy.Jestem zdrowy test hiv,syphilis,chlamydi,hepatit c,gonorhea.Jestem ze Slowacji,ale moge dojechac.Zadne roszczenia finansowe lub dla dziecka juzek4@azet.sk

Gość dawca spermy 33333
Pomoge w zaplodnieniu tylko naturalne s.x.Zadne roszczenia finansowe lub dla dziecka.Mam 33 lat 182 cm 83 kg niebiesko-zielone oczy,ciemne wlosy.Jestem zdrowy-test HIV,hepat C,syphilis,gonorhea,chlamydi.Jestem ze Slowacji ale moge dojechac juzek4@azet.sk

Gość gość
mysle ze powinnas sie rozejzec, sa meszczyzni ktorych sie nie bieze pod uwage.

Gość gość
mysle ze powinnas sie rozejzec, sa meszczyzni ktorych sie nie bieze pod uwage.

Gość gość
Witam. Nie ktorzy z was sa beznadziejni. Ja nie wiem co was interesuje co samotne matki powiedza dzieciom kim sa ojcowie. Jak kobiety chca miec dzieci to powinny, a w zyciu do mezczyzn moze nie maja szczescia. I nie rozumiem dlaczego wy wszyscy gadacie tak o wyksztalceniu czy to naprawde jest az tak wazne? Dzieci sie kocha nie wazne kim w zyciu beda, nie musza byc najlepsi...

Gość Chris1900
Witam serdecznie Mam taki mały problem ,znajoma potrzebuje dawcy nasienia, dlatego zostałem o to poproszony. Niestety nie wiem jak powinna wygladac taka umowa , nie chcialbym zostać póżniej wykiwany na alimenty. Bardzo proszę o pomoc. Sprawa jest dość pilna, dziękuje i licze na rzetelna odpowiedź Pozdrawiam

Gość gość
Witam Niestety żadna umowa jaką spiszecie nie będzie nic znaczyła jak matka dziecka wystąpi o alimenty do sądu. Polskie prawo "broni" praw dziecka i po ustaleniu ojcostwa będziesz musiał płacić alimenty - chyba że masz 100% zaufanie do osób które poprosiły cie o pomoc. Ale życie jest brutalne i jak się stanie jakieś nieszczęście lub pogorszą się finanse matka dziecka nie będzie miała skrupułów i obawiam się że duże jest prawdopodobieństwo że nie wyjdzie przyjemnie dla ciebie ta przysługa. Pozdrawiam i dobrze się zastanów.