Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xsxs

Jak sie pali maryche?

Polecane posty

Gość lufke dobrze
no teraz coraz czescie 3 dychy chca :/ ale za 20 kupisz bez problem a jak se wyrobisz znajomosci to i taniej :classic_cool: a ja potem wyjeżdżam do Holandii... :classic_cool: tam sie zacznie zycie :classic_cool:

Gość lufke dobrze
a Ty paliłaś juz kiedys?

Gość cynkowa
wiecie, ze na forum wizaż tez powstał taki topik? bo to była prowokacja i potem szukali osób (policja)po których wypowiedziach ewidentnie widzą ze palą trawę i wyciagali z nich infomacje skad brali trawe, kto im sprzedawał. kilka osób przy tym wpadło

Gość foxoz
liść klonu - pytam powaznie :o

Gość lufke dobrze
:D taa

Spokojnie nie jestem z policji haha i nic nie mam z nia zwiazanego. Chcialam sie tyko dowiedziec. zielona jestem. Chce sprobowac poczuc jak to jest. Mam nadzieje ze nie usuna nam topiku. Piszcie:* Podnosze.

oczywiscie nie pytam sie kto sprzedaje itp. chce wiedziec tylko jak sie pali:) Zadnych namiarow nie piszemy:D

Gość do foxoz
nigdy nie alilam marychy ani w ogolepaierosow, bardzo rzadko pije a nastroj na ogol mam bdb. Czym poprawic? Satysfakcja z czegokolwiek, co sie dobrze zrobilo - i nie musi byc to nie wiadomo jaki sukces: Przyjemnosc,ze sie w czysm komus pomoiglo Cieszenie sie przyroda, zwierzatami Milosc - do faceta, do dzeci, rodziny, bliskich Przyjazn Fajny film, ksiazka, ciekawy artykul w gazecie, radio, rozmowa Kapiel w solach Nowy ciuch, fryzura (dla kobiety) Sport Spacer , bieganie po lące, lesie, nad morzem Muzyka Dobre jedzonko Oj mnostwo tego, mozna w nieskonczonosc

do foxos-->> po co wypisywać \"dyrdymały\" i tak nikt z nich nie wie o czym piszesz, bo są puści i zadufani w sobie.

Gość marycha22
musisz palić (ciągnać dym) z lufeczki bardzo powoli i nie jak papierosa tylko bezpośrodnio do płuc, trzymasz dym w płucach jak długo wytrzymasz i wypuszczasz:D

Gość Pawelak
kurw* skreta nie umiecie zrobic ale nabic w lufke albo z butelki a jak ktos ma to z fajki wodnej

Gość nie wiem ale zapytaj premiera
zaczął od tanich win i trawki, a skończył jako premier ... wszyscy młodzi powinni brać przykład z premiera, czyli powinni chlać i jarać :) i kłamać ile się da ..

Gość apollo 13
żeby mieć dobry nastrój bez jarania albo alkoholu trzeba być przede wszystkim optymistą , zadowolonym z życia i czerpać radość z każdego dnia , sorry ale ja nie jestem w stanie , ide skręcić dżointa

Gość Nieciu
nabić rure jak palisz pierwszy raz to nie zbijaj na beton zbij lajtowego przoda jak palisz to kręc lufą w rózne stronyjak wypalisz nie wydmuchuj reszty tylko poklep aby wyleciało spal reszte i też poklep następnie opal rure i rzycze dobrej kapy

Gość Klaudia104
Ja tam mam 12 lat ... I nie patrze na cenie ... Robię to co mi się podoba ... Czyli palę . . ;))

Gość Klaudia104
Cene*

polam fajke i wsyp do woreczka troche tytoniu to bedzie sie lepiej palilo. a jak ciagniesz to najlepiej zeby ktos Ci caly czas odpalal. A reszte juz wytlumaczyli poprzednicy :)

Gość fitbabka
suszona szałwia..kopie i trzyma dłużej ;)

Gość z Radomia
nie wiem gdzie Wy mieszkacie czy w Polsce ale u mnie w mieście połówka od lat kosztuje 20 zł a gram 40 zł. I z tego co sie orientuję w Warszawie są takie same ceny.

Gość Patusia188
Hmmm..ja mam 15 lat i jaram xD yeah ! to jest cudowne xD nabijać w lufke nie umiem...xD kumpel mi nabijaxD ale wiem jak balić ;) porostu niech ktos ci ciągle nagrzewa lufke i podpala zioło ;) a ty ciągnij i "zaciągaj" ale nie wypuszczaj dymu tylko przytrzymaj go w płucach ile ci sie uda ;) ;p A u mnie kosztuje 15 zł...tzn ja mma za tyle nawet czasami za 10 zł bo jestem stałą klijentką...;DD pzdr ;* for palacze ;)

Gość juz długo walczę
No widzę że ci marycha dobrze na mózg robi...

Gość jihad
heh niby extrakt z szalwi czyma durzej od ganji haha czyma od 30 do 60 min a klepie zalezy ile procentowa ale wchuja lepsza bania i lepiej jesc papiery(lsd) po tym to dopiero jest bania

Gość Mervil
nie wiem jakim cudem macie tak zróżnicowane ceny, stała i niezmienna od lat to 30 zł od grama, jeśli diler kupuje od hurtownika po promocjach to możliwe ze sam daje promo. Może to 10 zł za gram to mieszanka zielska z oregano, haha.

Gość Weed-INSTRUCTOR
1.wloz do woreczka z weed lufke rozszerzonym koncem w strone weed 2.Wpychaj w lufke weed ile sie miesci 3.zatknij ustnik lufki i dmuchni lekko w maryche zeby ja zassalo 4.poslin maly palec i przyloz do maryhy nabitej i wdus krecac 5.wez macha i otworz sie na SWIAT --------------------------------------------------------------------------------------- Inne Pytania zadawajcie na GG :17519796

Gość BAHA
a co poradzicie na to nieprzyjemne palenie w krtani jak sie zaciaga??

Gość gjeutuirtyui
"Jak się pali Marychę i jak się pali marychę?" Po co te głupie pytania? A jak się paliło czarownice?

Gość gjeutuirtyui
"Jak się pali Marychę i jak się pali marychę?" Po co te głupie pytania? A jak się paliło czarownice?