panienka18 0 Napisano Maj 6, 2008 od piersi, poszłam za parawan zdjęlam spodnie jak wyszlam to powiedział że zaczniemy o piersi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gmmm Napisano Maj 6, 2008 cholera wie jak to jest mi piersi badal na koncu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adinka11 0 Napisano Maj 7, 2008 róznie zalezy u kogo, mi baba najpierw piersi, a facet to zostawil na koniec;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bez róznicy Napisano Maj 7, 2008 raz tak, a raz tak to nie ma znaczenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pifpaf Napisano Maj 7, 2008 a ja chodze do gina od 5 lat- byłam juz u 5 ginekologów i żaden nigdy mi piersi nie badał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie badał bo sie Napisano Maj 7, 2008 brzydził dotknąc takich wymion Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tyneczka 0 Napisano Grudzień 12, 2008 Moj zaczyna od piersi, pozniej zakladam gore i zdejmuje dol, poczym ide na fotel. Chyba to jest bez roznicy prawda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach