Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Filuterna

pomoc do pracy mgr!

Polecane posty

Gość jewgienij primakov
wyslalem. ale pytania sa beznadziejnie skonstruowane. Z pracy badawczej mialabys u mnie banie.

Gość zgadzam sie...
srednie te pytania... A jak wpislaam, ze wychowywali mnie obydwoje rodzice to ankieta nie chciala pojsc bez zaznaczena dwoch kolejnych odpowiedzi... Sa falszywe. Zaznaczylam tylko, zeby poszlo...

jewgienij primakov --> wiesz, taka odpowiedz jak \"bylem wychowywany przez kolegow\" mnie nie bawi, szkoda,ze nie wziales na serio tej ankiety :(

Gość jewgienij primakov
nie chce mi się z tobą gadac gupia bao

Wysłałam. :) Choć faktycznie pytanie o wychowywanie przez rodziców jest źle rozwiązane.

Garść uwag ode mnie: Pyt 5, 6 - obowiązkowe? Bezsens totalny 13. W moim domu rodzinnym surowo przestrzegano zachowań, także seksualnych, typowych dla żony i męża. WTF? 21. Rodzice nie pochwalali mojej spontaniczności, nawet w sferze seksualnej. A co z niespontanicznymi wypełniaczami ankiety? 26. Gdy miałem problemy natury seksualnej zawsze mogłem liczyć na pomoc rodziców. A jak ktoś nie miał? 29. Moi rodzice zawsze mi mówili, że ludzie wiążą się ze sobą nie tylko ze względu na miłość i seks. ale także..... ?? WTF? 37. Bardziej od seksu z moim partnerem/partnerka interesuje mnie wyjście do drogiej restauracji czy na drogie zakupy No to to już wogóle durnota totalna takie pytanie 38. Staram się nie popełniać w swoich zachowaniach, także seksualnych, tych błędów co moi rodzice. Ale nic nie wiem o życiu seksualnym rodziców 49. W rozmowach z rodzicami na temat seksu raczej słucham ich zdania niż bronię własnej opinii. Nie rozmawiam 55. Mogę o wszystkim porozmawiać z moimi rodzicami, nawet o seksie. Powtórzenie 35go ?

Gość jewgienij primakov
Nie podszywac sie prostaki. Nie nazywam kobiet per "glupia babo". I nigdzie nie napisalem ze bylem wychowywany przez kolegow. Skrytykowalem tylko pytania, bo od wzgledem badawczym sa skonstrowane dosc nieudolnie. Napisz temat pracy magisterskiej.

Gość to chyba kpiny
filuterna, twoj promotor zatwierdzil te ankiete? czy uprawiasz jakas samowolke? probuje to wypelnic, ale nie jestem w stanie udzielic w pelni szczerych odpowiedzi, bo naprawde koszmarnie skonstruowalas to narzedzie

Gość ----------ja..................
popieram

zmienilam pytanie bodajze 5 bo tak sie denerwujecie, za reszte wypelninien dziekuje! :)

sugestie w tylu \" te pytania sa nie tego\", \"srednie te pytania\", \"ankieta jest do dupy\", \"czy twoj promotor widzial ta ankiete\" mnie nie interesuja,bo to zadna konstruktywna krytyka z waszej strony, prosiałabym jesli juz o komentarze to sensowne i na temat np. poszczegolnych pytan czy formy kwestionariusza. zbyt ogolne sugestie nic nie wnosza w rozwoj nauki :) dziekuje za wszystkie wypelnienia i zachecam, moze jeszcze ktos jest zainteresowany? :P pozdrawiam! :)

Gość ale jazdama
17. Rodzice czasem straszyli mnie seksem.* w sensie kazirodztwo??? Kuźwa masz jakieś problemy????

Gość ja juz wypelnilam
ale zgadzam, ze ze pytania nie sa dobrze sformulowane, bo czesto odpowiadalam niezgodnie z prawda, bo inaczej sie nie dalo... Nop bylo tam pytanie o to czy wychowywali mnie obydwoje rodzice. Odpowiedzialam, ze tak... Po czym musialam odpowiedziec na dwa kolejne pytanie o innych opiekunach, bo ankieta nie wyslala sie bez zaznaczenia ;) NO albo to pytanie: "Bardziej od seksu z moim partnerem/partnerka interesuje mnie wyjście do drogiej restauracji czy na drogie zakupy" Mnie interesuja inne rzeczy calkiem jeszcze, a bylam zmuszona wybrac pomiedzy tymi dwoma ;) I wiele bylo takich pytan. Dlatego, zesli chodzi o moja ankiete (podpisalam sie Anna) to jest ona troche zafalszowana. Ale nie dalo sie inaczej ;)

Gość podstawka
juz wypełniłam:) ale jakoś dziwnie sformuowane są te pytania:)

Gość podstawka
ja juz wypełniłam -----ma rację:)

Gość w tej ankiecie
chyba Ci chodzi o to, by wyszlo, ze wychowanie i wplywn rodzicow ma wplyw na zycie seksualne doroslego czlowieka... No to ja Ci moge opisac, bo pewnie z tej ankiety co wypelnilam nie wyjdzie prawdziwy obraz. Moi rodzice nie robili z tego tematu tabu, moglam z nimi porozmawiac io wszystkim. Ale tego nie robilam. Bo bylam (czesciowo jestem) niedojrzala emocjonalnie i zacofana w tych sprawach. I pruderyjna do granic mozliwosci. Mam wielkie opory, ktore powoli staram sie perzelamywac... A z ankiety pewnie wyjdzie, ze jestem demonem seksu, bo np w pytaniu: Bardziej od seksu z moim partnerem/partnerka interesuje mnie wyjście do drogiej restauracji czy na drogie zakupy zaznaczylam, ze wole ten sex :D Ale to dlatego, ze wyjscia do drogich restauracji i zakupy w ogole mnie nie interesuja :D Dlatego, mysle, ze nic prawdziwego z tej ankiety Ci nie wyjdzie :) Poki jeszcze czas masz - ja bym zmienila :)

Gość KOBIETKA WESOŁA
Przerwałam wypełnianie, pytania są źle sformułowane, nie wynika jasno... czy ma paść odpowiedź tak, czy nie.I błędy, np. pytanie o rodzeństwo "ile", to błąd z podstawówki, pytając o osoby - pytamy o liczbę, nie ilość! Tragedia, kolejny magister papierkowy!

do poprzedniczki: z twojej wypowiedzi nie wynika zadna konstryktywna krytyka, jesli chcialas mi pomoc moglas napisac dokladnie co ci sie nie podoba w tej ankiecie i co bys zmienila, wyrazajac swoje emocje pomoglas mi jedynie zlekcewazyc twoja wypowiedz.