Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Filip1112

Chce mnie złapać na dziecko !!

Polecane posty

Gość Filip1112

No więc pewna laska chce mnie złapać na dziecko. POznaliśmy sie gdzies na jakiejs imprezie. I jakoś to poszło, akurat byłem swieżo po zerwaniu z dziewczyną. Tej co poznalem na imprezie nie kochałem nigdy, troche mi sie podobała ale nic specjalnego. Kilka razy sie potem spotkaliśmy , ona mowiła, że coś tam do mnie czuje. Uprawialiśmy seks , w tym była dobra, ale nic do niej nie czułem :/ Zacząłem ją olewać, bo szczerze znudziła mi sie już....rzadziej sie spotykalismy. I chyba wyczaiła że chce sie zmyć i teraz jest w ciązy !! Nie kocham tej dziewuchy i wkurwia mnie że bede musiał płacić na bachora !! Zastanawiam sie, czy jeśli wyjade za granice to mnie to ominie ???

Gość Filip1112
up

Gość Emja
nigdy Cie nie ominie, jak wrocisz to zaplacisz i tak. Zaliczka alimentacynja bedzie bila na Twoje konto.

nie ominie- a chlopiec wie co to prezerwatywa skoro już ruchał zakładając babie gazetę na głowę ??? to teraz chlopiec się dowie ile kosztuje brak funduszy na prezerwatywy

Gość Lajek
jesli to nie twoje - rób badania o ustalenie (zaprzeczenie) ojcostwa jesli twoje - trzym pysk i płać

Gość jjjioj
do konca zycia sie nie wyplacisz !

co z ciebie za facet?!!wez odpowiedzialnosc za to co robisz!po co sie bzykales jak teraz nie wiesz co zrobic,sa jeszcze zabezpieczenia jakbys nie wiedzial.najlepiej sie wykastruj

Gość dziecko to odpowiedzialność
a może jednak porozmawiasz z nią i nie urodzi :O

Gość Filip1112
Chciałbym dodać, że Ona od samego początku zapewniala, ze bierze pigułki i chciała bez gumy. Wkurwia mnie to co zrobila, bo to nie ja chcialem tego dziecka tylko jak widac ona !! To niech je bierze i spierdala mi z oczu ! A wyjazd i tak planowalem, o czym ona doskonale wiedziala...

Gość gaibu
jak można tak postąpić.. wyrzec sie własnego dziecka.. co ono zawiniło.. jesteś kawał ch***

Gość Anna Bella
Filuś to ona ma zapłacic za czyn.. Ne dziecko:) Ją z buta a dziecko kochaj:) Nie sie rzadzic jej, bo ona urodziła dziecko i moze sobie czegos żadac itp. a bedzie ok:) Wiele kobiet tak robi..podrwy na sex na mini..a potem na dzieckojako ostatecznosvc:) mini i sex zawiodl..robią dziecko. by facet był z nimi by inne babki wygryzc:)

zapłacisz, nawet gdyby Cię nie było na rozprawie,wystarczy, że jej znajomi, rodzice ktokolwiek by zaświadczył że was widział, że w tym czasie rozmawiała i chwaliła sie ze z tobą spała to ustalą ojcostwo nawet bez twojego udziału, oczywiście najpierw będą Cię około dwóch lat szukać,jeżeli rodzina nie wskaże twojego adresu...uważam że zawsze warto być jednak , chociażby dla tych głupich badań DNA (1600 zł) i coś negocjować...a tak co wrócisz po paru latach a dajmy na to zarabiałeś ok 2 tys. w Polsce to alimenty po 300 zł masz jak w banku , przez kilka latek, policz sobie a do tego koszty komornicze (bo ten oczywiście będzie Cię szukał;) przy tej kwocie ok 80 zł.miesiecznie) policz sobie czy sie opłaca. Nie wiem ile masz lat ale jak to twoje dziecko...to tylko dziecko i z czegoś żyć musi a ty od razu chajtać sie nie musisz:))))))) P.s pamiętaj o swoich rodzicach, może ona im założyć sprawę o alimenty jeżeli Ty nie będziesz osiągalny;/ powodzenia

Gość kjeeeee
czlowieku... jak bzykasz sie z laska niezbyt znana, i ona mowi ze bierze pigulki i nie chce gumy to zawsze zaloz gume albo odmow seksu... teraz masz nauczke na cale zycie.... a swoja droga to tak bez strachu sie pieprzysz z nieznnajoma bez gumy, ajka ona przedtem, dajmy na to ruchala simona molla?? :O ona to szmata, bo tylko szmaty lapia facetow na dzieci, no ale dziecko nic nie winne, samo sie na swiat nie prosilo... zrobiles je to poniesiesz konsekwencje...

Gość Filip1112
Chajtać się nie zamierzam bo tej dziewuchy nie kocham . Młody jestem , studia kończę i logiczne chyba, że nie czuję instynktu ojcowskiego wogóle jak to brzmi. I ta idiotka ze mna nie wygra, nigdy z nią nie bede. Nigdy jej nie pow. ze ja kocham czy coś... a ona sobie ubzdurała i mi powtarzala ze mnie kocha.

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhuuuuj

zapłacisz, nawet gdyby Cię nie było na rozprawie,wystarczy, że jej znajomi, rodzice ktokolwiek by zaświadczył że was widział, że w tym czasie rozmawiała i chwaliła sie ze z tobą spała to ustalą ojcostwo nawet bez twojego udziału, oczywiście najpierw będą Cię około dwóch lat szukać,jeżeli rodzina nie wskaże twojego adresu...uważam że zawsze warto być jednak , chociażby dla tych głupich badań DNA (1600 zł) i coś negocjować...a tak co wrócisz po paru latach a dajmy na to zarabiałeś ok 2 tys. w Polsce to alimenty po 300 zł masz jak w banku , przez kilka latek, policz sobie a do tego koszty komornicze (bo ten oczywiście będzie Cię szukał;) przy tej kwocie ok 80 zł.miesiecznie) policz sobie czy sie opłaca. Nie wiem ile masz lat ale jak to twoje dziecko...to tylko dziecko i z czegoś żyć musi a ty od razu chajtać sie nie musisz:))))))) P.s pamiętaj o swoich rodzicach, może ona im założyć sprawę o alimenty jeżeli Ty nie będziesz osiągalny;/ powodzenia

Gość do panny
filip, ty huju

Gość Filip1112
Kurwa mowię przecież, że zapewniała mnie, że bierze tabletki, nawet mi pokazywała. Sama chciała zajśc !!! Chciała to ma ja nie chcialem to niech sie odpierdoli proste jak drut !!!

Gość gość
Cienias!!!!

Gość gość
mam nadzieje ze twoja przyszla zona nie bedzie miec dzieci. takie lajzy jak ty powinni se gruche trzepac.

Gość gość
To dziecko to ma już ponad 5 lat!!!! No i co Filipku, jestes tatusiem, czy nie?

Nigdy nie zaufałabym lasce,której nie znam.Teraz masz nauczkę i płać.Kiedyś podrywał mnie taki facet,który twierdził,że nigdy się nie zabezpiecza bo jak już się z kimś idzie do łóżka to trzeba brać odpowiedzialność za to.Oczywiście wyśmiałam go.Z moim facetem na początku również oboje się zabezpieczaliśmy i po czasie dopiero ustaliliśmy jaka antykoncepcja najbardziej nam odpowiada.Ja nie zostawiłam go z tym sama tak samo jak on mnie.Było już wtedy obustronne,bezgraniczne zaufanie a tak na "dzień dobry" nigdy jako mężczyzna nie uprawiałabym seksu bez prezerwatywy..No ale jesteś młody i głupi jak widać...

Gość gość
to tylko twoja wina ze poszedles z byle jaka laska do lozka, chyba nie masz szacunku do siebie, szczegolnie ze uciekasz z kraju bo ma ci sie dziecko urodzic

Gość gość
To dziecko miało się urodzic w 2008/2009 roku - ktos lubi odgrzebywac stare tematy.

Gość gość
Po co lałeś do środka? W takie szmule się nie leje. A jeśli nie lałeś a ona mówi, że zaszła, to uszy do góry, pewnie nie jest w ciąży albo bachor nie jest twój. Rób te testy i nie daj się jej szantażować. I uważaj, bo może chcieć od ciebie wydębić kasę na skrobankę. Jedna ode mnie chciała kiedyś tak wyłudzić pieniądze, to jej powiedziałem, żeby innemu frajerowi taką ściemę waliła, to może się na to złapie. Więcej już z nią problemów potem nie miałem. I pamiętaj chłopie, nie spuszczaj się w takie barachła. Pozdro!

Gość Filip1112
15.04.2014r Ostatecznie nie uciekłem z kraju

Gość gość
I co, jak dziecko? Były testy, jesteś jego ojcem?

Gość gość
17:07 Tak testy być musiały, wyszło, że na 99,9% jestem ojcem tej dziewczyny