Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

moon

Temperatura, brak apetytu, senność.

Polecane posty

Moja 10-cio miesieczna córka od tygodnia jakos dziwnie sie zachowuje, jest senna, apatyczna, płaczliwa, nie chce sie bawic, ma luźne kupy i 2 razy wymiotowała( nie bezposrednio po jedzeniu, ale jakies 2 godz po) ma podwyzszona temperaturę (przez 3 dni miala takze gorączke 39 i 40 stopni, ale przeszło). Byłam z nia u 2 pediatrów, zbadali ja, nie ma zanych zmian w gardle, robilismy badanie moczu, ktore wyszlo w porządku (lekarz podejrzewał, że moze cos z nerkami, ale nie sprawdziło sie na szczescie) Co jej moze dolegac? Jeden lekarz mówi, że może przyczyna jest wyrzynanie ząbków, drugi, że takie objawy jak przy zatruciu pokarmowym lub trzydnówce (ale trwa to dłuzej niz 3 dni)... Moze ktos miał podobny problem?

Gość maggic
etam taki problem a twoje dziecko bylo karmione mlekiem Matki.

Gość do góry .....1

Gość woda utleniona
Może ma jakąś lżejszą odmianę tzw. grypy żołądkowej.

mi się wydaje że to ząbki, mogą przecież dokuczać kilka dni pod rząd... ja swojej córce podawałam calpol a na noc czopek viburcol i jakoś przeżyłyśmy dwa pierwsze zębole, czekam na następne :)

Gość hub
moja corka miala takie objawy przy paciorkowcu...ale bakteria ta dopeiro wyszla po posiewie krwi...ale mam nadzieje ze to nie to

Gość moj syn z kolei
mial takie objawy przy lambliach

no ciężko coś doradzić...przy trzydniówce na koniec wychodzą czerwone plamki na ciele...może to i ząbki? no nie wiem....hmmm a może zróbcie więcej badan kontrolnych.

Gość a moja ma
pneumokoka

dzieki z wypowiedzi. własnie dzisiaj zauwazyłam na buzi czerwone plamki, które po jakims czasie zeszły, więc może to była jednak trzydniowka?? ale wystąpiły tylko na buzi. na lamblie to badam kał? a na paciorkowca?

Gość uppp123

moon po trzydniówce plamki sa na brzuchu najwiecej, nie na buzce...moze ma jakies uczulenie, że ją obsypało? mój własnie ma dzisiaj buzke obsypaną... cos pewnie znowu zjadłam, co mu nie pasuje :-(

no nie wiem, ... bo te plamki zeszły tego samego dnia wieczorem