Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wujek1986ua

Czy mozna sie zakochac po 1szym spotkaniu

Polecane posty

czy jest to mozliwe ?? czy zw e wzgledu na odleglosc lepiej zabic to uczucie w sobie..czy czekac jescze pare spotkac i dopierow tedy sie ujawnic, czys ie nie ujawniac, doradzcie coś..

Gość Warbudka
można ale nie wiem co masz robić

tak. po 3 tygodniach znajomosci z neta... spitkalismy sie..najpierw nie chcialem bo sie balem ze idiote z soebie zrobie..ona sie wkurzyla. ja wyksaowalm po 3 tyg milczenia jej nr z gg i kom. a dzien po tym ona sie odezwala..i 2 dni pozniej sie spotkalismy.bylo cudownieale bylem zmeczony i robilem z siebie kretyna.. mam zdjecia jej bylego..i jest brzydszy ode mnie nawet....ale no jak odjezdzalem od niej top myslalem ze wybuchne w aucioe z euforiia jej suta mialy taki malinowy smak.. i ciagle non stop o niej mysle i czekam na sms. ale nie wiem czy ona to odwzjemnia... a boje sie zapytac.. czy to juz zakochanie czy zauroczenie czy mnie poj...lo ???

zaprosila mnie do siebie na przyszly weekend ale wiecie co. mi sie zdaje ze ona mnie jako kolege traktuje. chyba zabije jakos to co czuje w sobie i już no.....

Gość Oczywiście ze zakochać się
można, ale miłość a zakochanie to dwie różne kwestie.:)

Gość plomiiiii
uuu zakochales sie :P skoro nie chcesz zeby traktowala cie jak kolege to podaruj jej kwiaty...nie jakis marny badylek...i powiedz ze teskniles...daj sie poniesc...niemozliwe zeby kobieta cos takiego zle odczytala

Gość Ju...
Można się zakochać, ale lepiej sie nie ujawniać.

Gość plomiiiii
:O czlowieku...ty piszeszo jej malinowych ustach...juz po tobie wiec czemu nie...w milosci wszystkie chwyty dozwolone...zwariuj :P

no powaga..1sza dziewczyna po rozstaniu ktorej usta mialy taki cudowny smak.. w sumie troche jest do tej mojej popredneij podona z wygladu....imie to samo.. ale nei chce dzialac za szybko by jej nie wsytraszyc... jej kumpela ie jj pytala czy kwiaty dostalahmm co to moglo znaczyc wogole jakie kwiaty dać ? tak od razu roze ??

eee, zauroczenie pewnie jakies. w takiej sytuacji doswiadczenie kazaloby mi zabic to uczucie w zarodku.

niuł brend serio ? ;> ale to ona 1sza do mnie napisala i ona walczyla o spotkanie...

Gość plomiiiii
najpierw kochany ... zmien stopke...wyglada na to ze jest juz nieaktualna :P

Gość plomiiiii
wujek nie sluchaj ludzi...daj sie poniesc uczuciu..tylko powstrzymywanie uczucia, podchody i kalkulowanie co bedzie zawsze wszystkozniszczyc. Sluchaj serca a nie zgorzknialych, nikochanych i nieszczesliwych ,...tacy zawsze wszystko widza w ciemnych kolorach :)

czy jezeli dziewczyna pisze mi o 2- 4 w nocy smsy ze nikt jej nie podrywa i zawsze ona to musi , zeby ja pomiziac przed snem.to o co jej moze chodzic..ja wogole nie mam doswiadczenia z laskami. w poprzednich poczatkach znajomosci tam ta przejela inicjatywe..a tu musze sam wziasc wszystko w swoje niedoswiadczone lapy i .durnieje no, zeby czegos nie skopać :(

no to kochany nie zmarnuj tego skoro ona Ci sie podoba i ma takie cudne usteczka to startuj w końcu nie będziesz już sam a kto wie może coś sie pięknego z tego urodzi

ale problem w tym ze ja chcilabym wiedziec co ona czuje.a nie wiem jak to zrobić zeby sioe dowiedziec, zeby nie wyjsc na palanta.. bo moze ona chce tylko kolezenstwa... a dopiero pozniej cos wiecej.. sam nie wiem no

spytaj w prost nie owijaj w bawełne i nie czekaj bo sie nie doczekasz a dziewczyny czasme lubia jak facet zrobic cos za nie wyzna jej uczucie a ja tylko szepnie ja tez;P ja tak lubie mi slowa kocham cie przez gardlo nie przechodza zawsze jak moj mi mowi ze kocha to ja mu na to ze ja tez:P

"niuł brend serio ? ;> ale to ona 1sza do mnie napisala i ona walczyla o spotkanie..." no serio, serio, ale ja to ja, a ty to ty. ;] rob, jak wydaje ci sie, ze bedzie lepiej, potem ocenisz czy byl to dobry wybor. :p

olalem dla niej internetowa znajomosc z inna.... 6 miesieczna znajomosc.. identyko mailem rok temu... (ponad rok temu )

Gość plomiiiii
laska chce zebys ją miział przed snem??????? uuuuuuuuuuuuuu :P :D fajnie :P