Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamanaa43

Mam krzywe usta,co robić?

Polecane posty

Gość załamanaa43

mozna jakos je odkrzywić czy cos podobnego co prawda nie jest to az tak widoczne alejak sie patrze na siebie to kompletna załamka. Pomóżcie! Błagam

Gość mjab
wyprostuj prostownicą.

Gość fizjoterapeutka
Asymetria twarzy to normalka, nawet Venus nie miała symetrii a była piękna. Jeżeli masz krzywy uśmiech to możliwe, że np. miałaś niewielkie zapalenie nerwu trójdzielnego w efekcie czego mięśnie po jednej stronie są słabsze.Terapia polega na ćwiczeniach najlepsi w tym są terapeuci prowadzący rehabilitację stawów skroniowo-żuchwowych.Polecam.

Gość frania may
ja tez mam niesymetryczne usta, wygląda to okropnie co robić??

Gość frania may
help me pliiss

Gość mała śliczna madzia
ja też mam troche krzywe ale sobie zawsze wszystko usupełnie konturówką i jest ok, a nauczyłam się to tak robić że tej konturówki nie widać, wyglądają jakby zwyczajnie były proste i ładne. Zamin je mechanicznie "odkrzywisz" u chirurga, popróbuj się tak pomalować żeby nie było wiadać że coś jest nie tak. Makijaż czyni cuda :) popatrz na dodę :)

Gość frania may
tylko wiesz ja nie lubie sie malować :(

Gość jkajdsk
a jak ktos ma krzywe kąciki ust? jedenw gore drugi w dol? tego nie da sie makijazem ukryc;/

Gość koooora
zaakceptuj to. Kazdy cos ma. Znasz ideala:? Ja mam szerokie szczeki. Urok jest w nas. Zreszta zdradza Ci cos, jak kobieta jest zdrowa, wyspana, ma zdrowa cere i sie nie stresuje i ma dobry nastroj to jest najpiekniejsza dla wszystkich. Niezaleznie, w co ubrana, niezaleznie jaki kolor kreski czy lakieru. Tyle sie Klienci przejmujecie czy taki czy siaki makijaz mi pomoze. A potem te kobiett na ulicy i tak wygladaja.... rozejrzyj sie. Zauwarzysz ze te wszystkie baby w szale zakupow stresie pogoni... po co to?? Krzywe usta?? W glowie sie ludziom poprzewracalo. jeszcze rozumiem po wypadku, jakiejs wrodzonej chorobie, ale ze prawie nie widac i Ty chcesz makijaz????? Smieszna jestes

Gość KRZYWOUSTA
Ja też mam krzywe usta, ale nie z natury, tylko dlatego,że miałam wybite zęby i nawet jak teraz już mam je wstawione to usta już zostały krzywe, i to bardzo widać :(

Gość gość
Makijaz permanentny

Gość gość
Też miałam problem z symetrią ust, niestety problem był dość duży, zdecydowałam się na makijaż permanentny. W http://www.biotekpolska.pl/ dobrali mi odpowiedni odcień, który pasował do mojego naturalnego, ponieważ nie chciałam koloru, który rzucał by się w oczy bądź niekoniecznie był dla mnie.