Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość butterek

ciągle się porównuję z jego byłą...

Polecane posty

Gość Przede wszystkim jeżeli
on wybral ciebie to znaczy, że mu zalezy na tobie, a nie na tamtej - dla mnie jest to oczywiste Jedynie co to wg mnie on powinien zerwać kontakty z tamtą bo KONIEC OZNACZA KONIEC, a ty przestań interesowac się była jego dziwczyną i wchodzić na jej bloga, po co to tobie ? Nie mysl o jego przeszłości niech dla ciebie bedzie ważne to co jest i co będzie ... powodzenia PS Broń Boże nie wypytuj go o jego byłą dziewczynę

Gość Powiem tobie że
zaczęłam chodzic z facetem, ktory był przede mna z dziewczyną 4 lata, mieli slubować, ale ... się rozeszli Ona próbowała robic "podchody" w jego kierunku i jak się o tym dowiedziałam to wyraźnie mu powiedziałam, że musi dokonac wyboru, ja albo była ... i tak się stalo, on definitywnie powiedzial tamtej, że to juz ich koniec i zerwał stosunki. Nigdy przenigdy nie wypytywałam go o tamtą, jaka była, jak spędzali czas, gdzie jeździli na wakacje ... to nie moja sprawa, to przeszlość jego, a każdy ma jakąś przeszłość ... Dzisiaj jesteśmy małżeństwem szczęśliwym juz 26 lat i nigdy nie przyszlo mi na myśl, żeby wypytywać mojego męża o jego byłą czy byłe ...

Gość Zastanawia mnie to
co napisałaś [ to mysle sobie, ze moze przez moje zachowanie on pozaluje swojej wczesniejszej dezyzji - ze odszedl od niej dla mnie.] Jak możesz tak myśleć i się dołowac. Co to znaczy, że on pożałuje może kiedyś swojej decyzji - to kompletna bzdura Gdyby chcial być z tamta to by był, dziewczyno Może warto by było żebys pomyslała o sobie, o swoich odczuciach ... A poza tym dam tobie taka dobrą radę, pamiętaj nie uszczęśliwiaj nikogo na siłę (tutaj go) bo mozna kogos zagłaskać na śmierć To dorosły facet i wie co chce, nie musisz za niego mysleć, niech on mysli za siebie, a ty za siebie ... trochę takiego zdrowego egoizmu by się tobie przydało PS Niech tamta była jego dziewczyna ciebie nie interesuje, jej dla ciebie nie ma, jak równiez dla niego

Gość Julia89
Mam podobnie...tez sledze była mojego faceta przez internet... Wydaje mi sie, ze jest ode mnie ładniejsza, lepsza.... dramat. Wiem, ze mnie kocha, wkoncu mi sie oswiadczył a to o czyms swiadczy ale nie potrafie zapomniej o tamtej dziewczynie. Moze jest to tez wina tego, ze ja nigdy nie byłam w zadym zwiazku wczesniej...

Gość HAHAHAHAHA...
ALE JESTEŚCIE GŁUPIE 😭 czy wybrał czy nie wybrał , kto to wie jak było naprawdę mi też tak mówił a potem się okazało że to ona go pogoniła jak się dowiedziała że spotyka się ze mną :o i co to za miłość jak facet skacze z kwiatka na kwiatek , dziś kocha tą jutro tamtą :O ja też kopnęłam go w tyłek jak się wydały wszystkie jego kłamstwa :O ...a i jeszcze jedno jeżeli on nie zapewnia Ci poczucia bezpieczeństwa w związku to znaczy że z jego strony coś jest nie tak i nie powinnaś winić siebie, takie podejrzenia nie biorą się z niczego...

Gość jahgha
też zerkałam na bloga byłej mojego faceta ale z ciekawosci on napewno jest ze mną szczesliwy bardziej niż z nią bo ja nie jestem obsesyjną zazdrośnicą, której chodzi tylko i wyłącznie o to by się dorobić i wyjść za mąż :D

Gość bohemian
Po pierwsze przestan czytac fotobloga ktorym sie tak negatywnie karmisz. A potem popatrz na swojego faceta jaki jest w Tobie zakochany. Z czasem Ci przejdzie. Jednak jesli nie przestaniesz byc jej wierna fanka i czytelniczka to gwarantuje ze bedzie o wiele gorzej.

Gość poczucie bezpieczeństwa
i zaufanie to podstawa związku dlaczego tak się czujesz??? sama sobie odpowiedz

Gość też tak miałam
wrócił do niej bbbuuuu 😭 :(( :((

Gość i bardzo dobrze....
on zrezygnował z niej dla ciebie, ale tylko dlatego, że nie potrafił rozwiązać problemów w tamtym związku. na twoim miejscu wcale, ale to wcale bym sie tak nie cieszyła. i nikt mi nie wmówi, że zostawił ją dla ciebie. ze mną też tak była, dla mnie ją zostawił. po dwóch latach wrócił do niej bo nie mógł bez niej istnieć i oszukiwać dłużej mnie. bardzo to przeżyłam, a piszę to po to byś wiedziała, że skoro facet zostawia dla kobiety kobietę, to ta następna, też może być porzucona. mnie opowiadał o niej jak najgorzej, a teraz są razem już od pięciu lat.

Gość zgadzam sie z
i bardzo dobrze.... słowa, słowa, słowa a w sercu to co w sercu....

Jak jest prawdziwe uczucie to nie ma takich dylematów :o Może wyczuwasz podświadomie że on coś czuje do tamtej?? Dla mnie jest tylko jedno pytanie do zadania: -czy on kocha mnie prawdziwą szczerą miłością???? I nie ma znaczenia czy zostawił tamtą dla Ciebie tak samo może zostawić Ciebie dla niej...

Gość Takie przykłady że
on wrócił do tamtej to bzdura. Wiadomo w zyciu różnie bywa i nie mozna uogólniać, bo kazdy człowiek jest inny ... Gdyby kazda miala myslec nie bedę z tym facetem bo może wrócić do byłej dziewczyny to nie byłoby małżeństw czy związków ... nie przesadzajmy, nikt nie jest dzieckiem, przeciez ludzie rozchodza się i po 20-tu a nawet więcej latach wspólnego życia Ale czy w związku z tym nie mamy slubować ? To kompletny idiotyzm Dziewczyno wydaje mi się, że szukasz problemu tam gdzie go nie ma. Albo kochasz i masz zaufanie albo ... Przede wszystkim sama się nakrecasz, po cholerę wchodzisz na jego byłej dziewczyny blog, po co to tobie, CO CIEBIE TO OBCHODZI Raczej pomysl o sobie i o waszym wspólnym zyciu, mysl o tym co jest i bedzie ... tylko to się liczy, nie uważasz ?

Gość i ja i ja tak mam
to jest chore, naprawde tez ciagle wchodze na profil jego bylej, ogladam zdjecia. tez sie porownuje. mamy wspolna znajoma to zawsze jej sie wypytuje czy ja widziala, jak byla ubrana, czy ladnie wygladala. nie wiem zemu ale czuje sie od niej gorsza choc byc moze wcale tak nie jest

Gość babki
albo wykonczy to ciebie albo wasz zwiazek. tego chcesz?

Gość fluid mechanics
Trochę pewności siebie kobiety! Nie rozwalajcie związków, które nie są zagrożone!

Gość wróci do niej
czuję to pod skóra :O A Twoje obawy to nic innego jak przeczucie :(( bo Wiesz że on kocha ją a nie Ciebie i to Cię tak gryzie :(( gdyby naprawdę darzył Cię miłością to wiedziała byś to i nie miała byś żadnych obaw :(( Sprawdzone....

Gość powiem tak...
17:45 i bardzo dobrze.... " on zrezygnował z niej dla ciebie, ale tylko dlatego, że nie potrafił rozwiązać problemów w tamtym związku. na twoim miejscu wcale, ale to wcale bym sie tak nie cieszyła. i nikt mi nie wmówi, że zostawił ją dla ciebie. ze mną też tak była, dla mnie ją zostawił. po dwóch latach wrócił do niej bo nie mógł bez niej istnieć i oszukiwać dłużej mnie. bardzo to przeżyłam, a piszę to po to byś wiedziała, że skoro facet zostawia dla kobiety kobietę, to ta następna, też może być porzucona. mnie opowiadał o niej jak najgorzej, a teraz są razem już od pięciu lat. " Sytuacja jak u mnie, prawie identyczna :(( Radzę sobie wziąć do serca :((

Gość butterek
Dziękuję wszystkim za uwagi... wiele mi to dało do myślenia.