Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sis1109

Casing Loreal

Polecane posty

Gość sis1109

Czy któraś z Was farbuje włosy ta farbą? Mam jasnobrązowe włosy i jestem ciekawa czy złapie mi jakis rudy/czerwony odciec tej farby? Czy jest za słaba jednak??

to jest szampon koloryzujacy :) utrzymuje sie na wlosach okolo miesiaca. nie rozjasni ci wlosow wiec musisz wybrac kolor jasniejszy od naturalnego.

Gość sis1109
Tzn. ciemniejszy, tak? Czyli nici z rudego(nawet ciemnego) na jasny brąz? Chocby na miesiac?

Gość małalila
Zlapie Ci rudy:) Do tego slicznie pachnie a odzywka jest cudowna ; ( ((( Ja nie moge tym farbowac juz.. bardzo zaluje! Nie maja tak jasnego koloru po prostu jak potrzebuje;) Sprawdzaj kolory na testerach a nie na opakowaniach bo jak wezmiesz z opakowania to na pewno wyjdzie Ci ciemniejszy niz planowalas.

Gość małalila
Jesli chcesz uzyskac jakis kolor np rudy to wez odcien ktory jest _jasniejszy_ niz ten ktorym chcesz zafarbowac ;s

Gość ashantii
to szampon koloryzujacy niestey odkad wprowadzili ulepszona wersje uwazam ze jest duuuuzo gorszy:/ stary casting nie niszczyl wloswo, kolor sie pieknie utrzymywal ia wlosy blyszczaly kilka tygodni!! nowym farbowalam sie 2 razy i be zporownania ostatnio po tygodniu(!!) farba zeszla, wyblakla, o polysku mozna pomazyc... wiec nie wiem czy warto wlosow nie zniszczysz ale co z tego skoro kolor zaraz zlazi??? i jedna wazna uwaga, wszystkie brazy( i te najjasniejsze i te ciemne) wychodza jak bardzo ciemny braz!!! uzywalam wszystkich, od jasnego brazu do ciemnego i zawsze na moich srednich brazowych wlosach mialam ciemna czekolade

Gość sis1109
Bardzo dziekuje za wskazowki i odpowiedzi. Ja mam teraz swoje naturalne, jasny brąz i waham sie czy zafarbowac na rudy czy na blond. Dlatego chce najpierw szampon rudy, zeby w razie czego sie po jakims czasie zmyl. Mam nadzieję ze złapie:)

Gość małalila
Oj..to lepiej zacznij od blondu!! Rudy bardzo ciezko schodzi :/ Nie wiem jak to jest z Castingiem (bo jedynie PerlowyBlond ktory wyszedl jako ciemny blond lub kolor miodu)ale mialam kiedys szamponetke innej firmy tzw "do 28 zmyc" i zlazilo mi to ponad rok!

Gość małalila
To byla szamponeta Palette. Jak mozesz omijaj te farby bo sa koszmarne. Bardzo niszcza wlosy, ciezko schodza a kolory wychodza bardzo ciemne. Farbowalam na ciemny braz wlosy przez 2 lata, zawsze wybieralam "sredni braz" a zawsze wychodzily czarne. To jak wlosowe samobojstwo:)

Gość sis1109
No tak-ale skoro Ten casting to szampon a nie farba to czy blond wogole zlapie na ten moj brąz? To raczej taki jasny brąz ale jednak brąz. Myslicie ze zlapie?

Gość małalila
Ja mysle ze tak.