Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość favaiolet

Szczupla , z kompleksami/ Ktos jescze ma taki problem??

Polecane posty

Gość favaiolet

Gość Ju...
Nie ma.

Gość favaiolet
jak widac nie tylko :] bo ja jestem chuda i mam starszne ;/ chcialabym troszke przytyc , i wogole jak wiekszosc dzieczyn wiel bym w swoim wygladzie zmienila...

Gość Ju...
Mogę Ci trochę oddać. Tak ze dwadzieścia kilo - może być?:P

Właśnie sobie obliczyłam,że żeby mieć figure Penelope Cruz musiałabym ważyć 51kg , czyli 17 kg mniej...Teraz to dopiero mam kompleksy:O

Gość 000000000000000000000000
tak na dobrą sprawę ważna jest budowa ciała - możesz ważyć nawet 60 i super wygladać:)

Gość favaiolet
hmm w sumie to przydalaoby mi sie tak hmmm z 6 kg:) a jakos przytyc nie moge :( zjadamw szystko i co i nic, jedyne co to mi w brzuch wchodzi troche !!! :( pochalaniam wszystko, wszystko mieszam, jem na noc... i nic ;/ eee bez przesady jej figura wcale mi sie nie podoba :P

Gość favaiolet
aha a ile masz wzrostu ??

Gość Ju...
Kupcia, ale Ty przecież taka laska jesteś, że hej.:D

Dzisiaj sie czuje jakbym przytyła przez noc te 17kg i wogóle nie moge na siebie patrzec,chyba mi hormony buzują czy coś. Ju..- jak my wszystkie :D

Gość favaiolet
hmmm no mozliwe, moze okres sie zblirza ,a lebo cos, duzo czynnikow na to wplywa:) wage masz dobra :) i wzrost jeje zawsze chcaialm byc wysoka, a taki kurdupel ejstem na dodatek;/

Fajna taka mala drobna, podczas seksu facet moze Cie jedna reka przerzucac:D A zeby mnie przerzucic musiałby sąsiadów zwołać:O

Gość Ju...
Ha ha:D

Gość favaiolet
echhh no ja wiem , :P hehe nie prawda napewno tak z Toba nie ejst , ja mierze 166 cm , a waze echhh 50 kg ;/a moze 49 ;/i dlugi czas juz tyle waze, zawsze bylam chuda, mam to po mamie

To Penelope Cruz ma 48kg przy 168wzrostu..a wszyscy chcą ja miec, a do dupy to wszystko, trzymałam dziewictwo dla Bono ,a na pudelku napisali ze on jest z Penelope:(

Gość favaiolet
a tam jakis bono na swojej drodze spotkasz kogos lepszego i o wiele czarujacego niz bono, cholera nie wiem ktory to, ja to sie za bardzo nie orejtuje w tych gwiazdach :P :D

czym ty sie przejmujesz? przy wzroscie 166cm wazysz 50kg i chcialabys przytyc? ja mam 172cm wzrostu i tez waze 50kg i jestem z tego bardzo zadowolona a na dodatek uwazam ze mam grube nogi tylko biustu mi brak:(...

Gość favaiolet
no ja sie czasem zle czuje, chcalabym miec troszke wieksze piersi i pupe pelniejsza, no i nogi trosze grubsze w lydkach :P i plaski brzuch :P hehe sporo tego

Gość favaiolet
looo jejuuuuuu ja bym wolala koigos bardziej wyszukanego:D i takiego tylko dla mnie, :) nie musi byc piekny, ani doskonaly wkazdym calu bo dla mnie nawet wady sa doskonale, i doskonalsze bo bez nich nudno by bylo:) ....by mial tylko cos w sobie.No ale bez przesady jakiegos zmasakrowanego to bym nie chciala, takiego zebym z nim na ulice mogla wyjsc:P

Gość favaiolet
spoko:) eee tam wcale nie g;upoty

Gość favaiolet
a sama(sam) sie stuknij :P sa gusta i gusciki, ciezko dyskutowac na ich temat :P

Jutro założe topic o tym jaka jestem piękna i wspaniała ale dzisiaj chce mi sie ponarzekać:)

Gość favaiolet
heheh oki:) chce go widziec, ale jutro czy dzis ale za dnia :) czy tam wieczora :) bo jest juz sroda :)

Gość favaiolet
do kogo to bylo??? wiesz ... co by z takimi ksztaltami ???